Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

32 minutes ago, Calavera said:

sta mislite, oce morey matchovati max za capelu ako ga neko ponudi?

jok i neće.

15 minutes ago, James Marshall said:

Sad gledam neku naprednu tpa statistiku, ovo njegovo izdanje iz ovog plejofa je već sad drugo svih vremena, a tek treba da odigra finale. 

https://nbamath.com/2017-18-nba-postseason-tpa/

Ne razumem puno ove statistike, intuicija mi govori da je ovo OPA nesto ofanzivno, a DPS nesto defanzivno. Uglavnom, Ben Simons ima -3 ofanzivnog skora :D

rekao bih offensive poins added, defensive points saved

:thumbsup: 

Znaci to je kumulativna statistika, nije neki prosek? Ako je kumulativna onda moze samo da raste, cak i ako podbaci u finalu.

8 hours ago, Zico said:

Promasili 26 trojki  zaredom.

27 na kraju, od tih 27 mislim da su mozda 4 ili 5 bile uncontested, ostalo sve preko ruke ili neka bacakanja. Bilo je i dosta cigli u stilu Marka Cakarevica.

Pa valjda se uzimaju u obzir i odigrane minute, ako se zadrži na ovom nivou (ili nešto malo ispod) ovom progresijom ide svakako ispred Dankana. 

47 minutes ago, Apollo Creed said:

jok i neće.

ako zele jamesa, nema capelle.

Дакле серије су у суштини одлучене повредама Ирвинга и Пола. Јбг. 

1 hour ago, Apollo Creed said:

jok i neće.

ja bas mislim da ce ga morey u tom slucaju samo zapakovati, prosto nije toliki faktor protiv warriorsa dok ne popravi bacanja.

Jebote nekad mi se čini da na PPP pišu vaskrsli Red Ojerbah i Duda Ivković pod pseudonimima. 

Nema to veze sa izmastanim kompleksom od Lebrona. Toronto je krs od ekipe sto je znao svako ko se iole razume u kosarku.

+ milion I čovek ne izbiva sa prejadnog Istoka, ajde Seltiksi đene đene, ali Raptorsi i Indijana ne bi plejof videli da su na Zapadu.
7 minutes ago, Host said:

Dobar je Lempron, ne valjaju oni oko njega :fantom:

Covek je do ove godine igrao u timu sa jos dva prva pika na draftu (*), jel ti uopste jasno sta to znaci? Uzmes tri najbolja mlada igraca u poslednjih 10 godina, stavis ih u jedan tim i zalis se sto Lebron nema adekvatne saigrace. Pa ne moze jadnije. 

James je napravio sistem u kome je on prvi predsednik, vrhovni komandant i glavni carinik. Pretvorio je sa

igrace u spot up sutere, trenere u gledaoce, a vlasnike u taoce. Celu karijeru igra u inferiornom okruzenju Istoka, uziva u beneficiranom odnosu sudija prema novom Jordanu u pokusaju, dobija narucena pitanja na konferencijama za stampu i na kraju dodje Bradilko i pita dal bi stef silovo? 

Pa ne bi stef silovo, zato i jeste car. 

(*) prvi pik trejdovan za Lovea koji je u sezoni pre dolaska u Cavse imao prosek 26/12.

Nema to veze sa izmastanim kompleksom od Lebrona. Toronto je krs od ekipe sto je znao svako ko se iole razume u kosarku.

i te kako uima veze sto su igrali protiv lemprona, ometlao ih je tim koji je jedva prosao ovakav boston i indianu.

jok, nego ce da im da da kreiraju.

12 minutes ago, James Marshall said:

Jebote nekad mi se čini da na PPP pišu vaskrsli Red Ojerbah i Duda Ivković pod pseudonimima. 

zasad imamo minimum 2 fensi klepsa, znaci 3 bigej hosta.

• Author
1 hour ago, Timmy said:

Ne znam bas zasto, ali meni je Durant najodvratniji igrac u ligi. Jeste da se se skroz iskupio u drugom, ali ono prvo poluvreme nije dostojno ozbioljnog igraca kakv bi on navodno trebalo da bude.

nema šta navodno, čovek je jedan od 3 najbolja igrača u ligi. 

• Author

boston bez hejvorda i irvinga je definicija mediokritetske ekipe

navedi ko u klivlednu može da kreira

Edited by theanswer

Delavedova :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.