Moća Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 2 minutes ago, 189- said: https://sport-video.org.ua/basketball.html Hvala! Link to comment
1n54jd3r Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Dirk oborio rekord u datim trojkama u reg. delu sezone kada su u pitanju 39togodisnjaci ili stariji...bolji od Kida, Vinsa i Redzija Link to comment
Amos Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Jeziv Jokic veceras, kao da mu se ne igra kosarka uopste. Link to comment
Amos Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Malone je ipak teška budalčina. Gubiš od mrtvog Dalasa, koji je kažnjen jer je Cuban javno rekao da tankuju, 10 razlike i držiš celu poslednju četvrtinu u igri petorku: Harris, Lyles, Beasley, Plamli i nenormalnog Bartona sa šutom 5-13. Jebem ti i njih i mene koji sam ovo gledao. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 idelano bi bilo kada bi tabela izgledala ovako na kraju Link to comment
1n54jd3r Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Gledao sam do nekih 7min pre kraja. Jokic je u fazonu trejdujte me. Omasio je prvih 5 suteva. Igrao je kao neki role player, ne gleda kos, pravi blokove svima, urucuje loptu. Onda valjda kada je shvatio da je bez poena, krece da forsira nesto sto nije njegova igra. Sve kulminira time da zavrsava par napada usiljeno sa air ball na kraju. Mislim da zbog Denvera necu ostajati budan vise ove sezone. Bas toliki mazohista nisam. Link to comment
nisam ja Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 izgubili od dalasa :D. A i prethodne dve su trebali da izgube, tako da.. Link to comment
MiddleClass Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Ma kakav Jokic ljudi. Svako cudo za tri dana... Link to comment
MiddleClass Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Ko je NĐ sa b92? Napise tekst o utakmici Klipersa i Nju Orleansa i ne napise rezultat. Kvalitetan komad idiota... Link to comment
Kole_No Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Nemanja Đorđević. Kvalitetan idiot, izmišlja fakte kao u predinternetsko vreme: Tada je na Enio Tardiniju, na mestu trenera golmana, zaposlen bio najveći golman u istoriji 'Crnog kontinenta' – Tomas N'Kono, čuveni čuvar mreže Espanjola i trostruki učesnki Mudnijala sa selekcijom Kameruna. Jednog dana, oba golmana su se povredila, a N'Kono se odlučio za Điđija, pre svega zato što je bio daleko krupniji i viši od vršnjaka. https://www.b92.net/sport/teme/djordjevic.php?yyyy=2017&mm=03&nav_id=1243946 Link to comment
1n54jd3r Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Meloun opleo otvoreno po Jokicu...bice zanimljivo kako ce se sve odigrati... Link to comment
Amos Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Sad kad sam se malo smirio, Malone je covek tvrdoglava mazga i freak je u pravu. Imas tri glavna igraca u totalnom kurcu i jednostavno ne umes da ih motivises ili ne daj boze da im dopustis da igraju sta znaju ali zato ces ih kazniti svu trojicu da presede celu 4. cetvrtinu protiv tima koji pokusava da izgubi. Na sve to nece igrati ni Milsap nego ces ostaviti Bartona koji je bio verovatno jos gori od one pomenute trojice. Malone pokusava da probudi u Jokicu i Harrisu neku agresivnost, da budu neki mamba mentalitet™ igraci i toliko je tvrdoglav u tome da ce izduvati i za plejof i za svoj posao. Link to comment
freakns Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 25 minutes ago, 1n54jd3r said: Meloun opleo otvoreno po Jokicu...bice zanimljivo kako ce se sve odigrati... Jokara kulturno odgovorio da nije pricao sa trenerom zasto nije igra, da je to njegova odluka i da tako verovatno treba. Denver ako na kraju sezone, sta god da se desi, zadrze i Malonea i Jokica, treba da se ugase kao fransiza. trejduj Jokica dok mozes ili dovedi nekoga uzmesto Malonea ko nije kompletni slepac. Link to comment
mjone Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 3 hours ago, 1n54jd3r said: Gledao sam do nekih 7min pre kraja. Jokic je u fazonu trejdujte me. Omasio je prvih 5 suteva. Igrao je kao neki role player, ne gleda kos, pravi blokove svima, urucuje loptu. Onda valjda kada je shvatio da je bez poena, krece da forsira nesto sto nije njegova igra. Sve kulminira time da zavrsava par napada usiljeno sa air ball na kraju. Mislim da zbog Denvera necu ostajati budan vise ove sezone. Bas toliki mazohista nisam. Jokic je u fazonu razmazenog klinca i ovakvim ponasanjem samo steti sebi. Link to comment
Recommended Posts