Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

imao je i gsw dosta povreda ove sezone, samo nista ozbiljnije. vidi se da ne igraju ni 50%, sigunro su naucili od pre dve szone da jurenje pobeda se ne isplati.

inace nocas bas lude utakmice. prvo toronto - milwaukee, gosti vodili gotovo celu utakmicu, toronto ih stigao na kraju, ode se u produzetak kucanjem valanciunasa u poslednjoj sekundi. milwaukee to dopustio iako su imalo jos faul da naprave. ot pocinje, toronto vezao pet poena i mislilo se da je to to, ali se milwaukee vratio ludim (freak :hail:) trojkama, preokrenuli i na kraju pobedili.

nakon toga new orleans - miami, jos jedna utakmica sa producezima, wade siluje opet u clutchu iako imaju dragica koji ne moze da promasi, na drugoj strani anthony davis igra nerealno 45/17/5 stl/5blk a holiday postize kos za pobedu. na kraju je opet wade pokusao neki bezvezni sut sa 6,5 metara i naravno promasuje, docice im glave taj sentimentalan trejd. miami od 29-19 do 30-29. imaju srece da se ni detroit ne moze sastaviti. 

posle toga se ukljucio u 4q denver - san antonio, denver bio u bonusu 9 minuta pre kraja, jokic upravo napravio td i onda milion faulova za 2 minuta i smorio se i iskljucio...

bas je zanimljivo i borba za pick i borba za playoff. bice ludih utakmica do kraja. 

Posted

Ima on bar jednog trkačkog konja u vlasništvu u Srbiji, a i bavio se konjima i oko konja od "malih nogu"

IMG_1811.jpg

Posted

Malo se OKC oporavio pocetkom trece i onda ih ubise kao zeceve, napravise im 20+ razlike za pola cetvrtine.

Posted
7 hours ago, 189- said:

butler izgleda 4-6 nedelja out dobro je

koja je dijagnoza onda u pitanju? nije pokidao ligamente?

Posted
22 minutes ago, 1n54jd3r said:

koja je dijagnoza onda u pitanju? nije pokidao ligamente?

Samo su rekli povreda meniskusa, ice na neke jos preglede, verovatno i na operaciju, ali barem nije ACL.

Posted

Takodje nasao sam ono sto sam trazio, ocel' Zaza konacno popiti neku finu kaznu za ovakve stvari...

Posted

ovo nije namerno, povukao ga nick young nogom u padu.

Posted

Popice i batine od nekog, nije mu prvi put, a ne bi bilo nezasluzeno uopste
Ono je cist bezobrazluk
Namerno je pokusao da povredi Westbrooka

Udaljiti kretena s kosarkaskih terena

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Posted

Meni isto ne deluje namerno, pao covek, mozda je mogao malo bolje na ruke da se doceka.

Posted

meni deluje da ga je izbegavao u padu

jeste pad usporen, ali jbg grdosija od coveka izgubila ravnotezu

Posted

možda ga je ovaj i izbacio iz ravnoteže al nedovoljno da se ovako izvali ko krava.

Posted

Ma i da se sapleo sto je sumnjivo, on je tu namerno klepio k'o krava celom tezinom uopste ne pokusavajuci da koristi ruke.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...