pbg12345 Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 (edited) od kad se koristi ovaj sistem kod drafta i da li su pominjali mozda kakve promene? mozda bi najpravednije bilo da od 1 do 14 pika svi koji ne udju u po imaju jednake sanse ili eventualno da se za svaku sezonu unazad ako je odredjeni klub vezao bez po, povecaju sanse ide na kurac ovo kad se 10 ili cak i vise klubova "bori" da sto manje pobedjuju Edited February 23, 2018 by pbg12345
Amos Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Valjda jos sledece godine najgori tim ima 25% sansi da ubode prvi pik, a onda prva tri najgora imaju po 19% sanse. Uzmi sve to sa dozom rezerve jer sam pijan i trazim put do hotela i smrzle mi se ruke dok kucam.
189- Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 bas dobra utakmica mwk toronto playoff atmosfera. butler se inace povredio, sumnja se na acl
freakns Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Jimmy Butler sjebao koleno... strahuju da je ACL :( Dzokara triple double, jopet. a ima jos se igra. sad je bitno dobiti, jebo triple double
freakns Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 sta rade sudije u Denveru, sunce ti jebem... auuuuu, pa ako niko ne zavrne sudiju, dobro su prosli. koja je ovo sramota jbt
freakns Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! zaucavanje Plumleeja u nos Gasola! bye bye bitches, back to back wins vs Spurs
Grandilof Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Ja gledao Spurse i Denver, sad tek cuo za Jimmy-ja, bas sranje ako je ACL. I jos vece sranje sto ovi i sto bi nesto pokusali protiv Warriorsa samo se osiromasuju. Kawhi, Hayward, Boogie, sada Jimmy, naravno ne zelim nikome iz Warriorsa povredu, samo konstatacija. Usrana sezona. A i proslih se vala barem malo otvaralo Warriorsima, manje ili vise, ne sporim da su najjaci naravno, ali eto i poklapa im se jos dodatno.
freakns Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 par komentara od Spurs fanova iz US of A. ovi iz Srbiju ce da kukaju kako su oni pokradeni verovatno...
Grandilof Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Priznajem otvoreno navlacenje na kraju, na pocetku su pustali svasta, na obe strane lose, i onda su poceli da navalce na Spurse. Cela poslednja cetrvtia je pocela uzasno, onako sanjiv ono mi se cinilo da je najbrzi bonus obe ekipe ikada. A ti sto se radujes sa mucenim Plumlee-jem, kako ce oni uskoro da useru napad, ovo mu samo jos daje vatre na ulje, jos kad se vrati Millsap pisi propalo . A Spursi kakav raspored imaju i kako igraju ima da izvise za PO (i gde je na ovom forumu facepalm smile).
1n54jd3r Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Vrlo je moguce da Jokic bude proglasen za najboljeg igraca u februaru...
Grandilof Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Boga mi bice guravo, pogotovu ako dobiju Houston sledecu kuci i on recimo mrkne jos jedan TD, mislim da ga onda nece promastiti sa avg TD i brutalnim procentima, jos u poslednjih 8 imaju 7 pobeda. Nego onako gledam statistike, KD sutira u februaru 63% i 28 ppg, koliko je njemu dobro...
Joe D Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 minesota i san antonio polako ulaze u grupu koja se bori za plejof.
James Marshall Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 6 ekipa sa 18 pobjeda, biće do kraja Kursk.
pbg12345 Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 22 minutes ago, Joe D said: minesota i san antonio polako ulaze u grupu koja se bori za plejof. za minesotu je delovalo da ce zavrsiti treci, ali posle povrede batlera izvesnije je ovo sto ti kazes a bas pre neki dan ovde sam komentarisao kako (su ih cudom) zaobisle povrede ove sezone bas je osakacen zapad povredama, bukvalno sve ekipe koje se bore za po od 3 do 10 mesta su bez nekog bitnog ne znam jedino za portland, njih ponajmanje pratim, osim sto "navijam" da gube
Recommended Posts