Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Šta Zubac, kako igra Hezonja jbt

• Replies 5.8k
  • Views 508.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kako mu ga je sukno pop. torontu je valjda ideja da se ratosiljaju derozana, nemam pojma sto bi uzimali ovu primadonu koja ne zeli da igra za njih.

• Time Crisis
    Time Crisis

lol

• James Marshall
    James Marshall

Nadam se da ih je Pop ošišao za još neki kvalitetan asset

Posted Images

Saric, Bogdanovic, Bender... kako igraju Hrvati, ako moze neko par reci pojedinacno o svima bio bih zahvalan :) Kod nas se slabo izvestava, a ja gledam samo ove nase...

18 minutes ago, Timmy said:

Povreda ili Bobi sindrom?

bio je slab u pripremama i na pocetku sezone, pa je popio klupiranje. 

hezonja je u oslicnoj formi, igra za ugovor jer kreteni iz orlanda nisu pokupili opciju za cetvrtu godinu. saric odlican, bogdanovic standardno dobar, bender jednu dobru, dve lose ali napreduje lagano. sve u svemu, dobru grupu igraca imaju hrvati, jedino je zizic zalutao.

Hvala :) 

po kriterijumu coach nick-a, izbrojao sam dve sumnjive :fantom: ne znam da li je brojanje asistencija nesto drugacije danas nego pre 10-5 godina, pre bih rekao da sad ima ovih snimaka svakog poteza pa ljudi vise obracaju paznju.

ja sam brojao do 4, i kontam kao super, kraj cetvrtine ima 4 asistencije, nije lose. na ESPNu je stajalo 6. stvarno svasta upisuju kao asistenciju ali ionako bi uhvatio 3x2

ma takav im je kriterijum oduvek. dodas igracu loptu da odigra izolaciju i daju ti asistenciju. ne uvek naravno, ali desava se. cesto se desava da igrac dobije asistenciju kad doda igracu koji nakon toga odigra pik.

jokic je bacio liku pas u cosak, ovaj je nije ni prihvatio kako treba, cupnuo par puta, sutnuo preko ruke. asistencija za jokica

da, chandleru desno u cosak.

taj klip. i nisi u pravu, covek je okarakterisao u klipu dho asistencije sa driblngom kao legitimne ako igrac ima kontinuitet kretnje nakon urucenja(na 7:20 u klipu). ako menja ritam i pravac kretnje, to je budzenje. u sinocnjoj jokicevoj partiji, samo su taj pas za chandlera(koji je fintirao i uzeo tezi sut btw, pas je bio odlican) i jedna situacija gde je barton fintirao i uradio step-back sa trojke bile sumnjive asistencije za nba standard.

sto je irelevantno za jokica u sustini, on je uvek bio veci miljenik naprednih statistika nego sirovih. kad god se malone smiluje da ga stavi kao glavnog katalizatora denverovog napada, taj napad postane najbolji u ligi. sinoc su dali 66 poena za 16 minuta sa jokicem u prvom poluvremenu, 8 poena za 8 minuta bez njega. 

28 minutes ago, Joe D said:

sinoc su dali 66 poena za 16 minuta sa jokicem u prvom poluvremenu, 8 poena za 8 minuta bez njega. 

haos. ova partija, verovatno najbolja jokiceva do sad, lagano ulazi u konkurenciju najboljih partija ex-yu igraca u nba...

http://kosmagazin.com/souly-top-20-nba-utakmica-ex-yu-kosarkasa/

Edited by spaceploitator

zanimljiv pregled ex yu ostvarenja...ko bi rekao da je Divac tako izdominirao

ko ne bi rekao, divac je imao izuzetnu karijeru. 

5 minutes ago, Joe D said:

ko ne bi rekao, divac je imao izuzetnu karijeru. 

ma znam, to se ne dovodi u pitanje...ali ove individualne partije, indeksi, nisam mislio da je ovako visoko od nasih

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout