J.R. Cash Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 (edited) Mozda lici fizicki. Dok Gorcin vecito pise uvek isti pismeni zadatak iz prvog srednje, cupavi skalira, kosristi analitiku i sport science. Edited October 14, 2017 by J.R. Cash
djeneralche Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Da li je Hezonja asocijalan i da li to moze biti razlog slabe minutaze, on zna da nije. Wtf. Teo je Ivano, po stavu, ne moze u nba. A da postoji rukometni nba Ivano bi bio sta? Obzirom da je najveci ikada. Kratko osisani je ok, sve tri stavke koje si naveo, cupo provuce i po koju budalastinu. Mislim zanimljivi su, da se ne razumem pogresno.
Кристофер Лумумбо Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Ma cupavi ne prati basket, fudbal mu je jaca strana. Meni je zanimljiv i kad prica gluposti, nije pretenciozna budala.
J.R. Cash Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Da li je Hezonja asocijalan i da li to moze biti razlog slabe minutaze, on zna da nije. Wtf. Teo je Ivano, po stavu, ne moze u nba. A da postoji rukometni nba Ivano bi bio sta? Obzirom da je najveci ikada. Kratko osisani je ok, sve tri stavke koje si naveo, cupo provuce i po koju budalastinu. Mislim zanimljivi su, da se ne razumem pogresno. Zezam se malo, uvek pocne emisiju sa analitikom i sports science. Kapiram zasto nekom moze da bude iritantan, ali ne bih ga bas poredio s Gorcinom. Meni je do jaja zanimljiv i svidja mi se kako razmislja cak i kad se bavi sportom koji mu nije forte.
James Marshall Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Ekspert vju, analitika, sport sajens, kurcipalci, mogli su se otvoriti i za tri ili makar jedan mikrofon da ne zvuče (zveče) kao da pričaju kroz metalno bure, pola ih ne uhvatim šta pričaju.
theanswer Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 Boston ce da startuje Irvinga, Brauna, Hejvorda, Tejtuma i Horforda a Fulc u Filadelfiji ce pocinjati sa klupe..
Кристофер Лумумбо Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) Ekspert vju, analitika, sport sajens, kurcipalci, mogli su se otvoriti i za tri ili makar jedan mikrofon da ne zvuče (zveče) kao da pričaju kroz metalno bure, pola ih ne uhvatim šta pričaju. ton je skroz ok, nisi snimali singl koji ce da salju na radio beograd. Edited October 16, 2017 by Кристофер Лумумбо
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Ekspert vju, analitika, sport sajens, kurcipalci, mogli su se otvoriti i za tri ili makar jedan mikrofon da ne zvuče (zveče) kao da pričaju kroz metalno bure, pola ih ne uhvatim šta pričaju.+1000 no, zarad sport sajensa se da istrpeti u ovu sezonu ulazim u nadi da će sk uspeti da odabere bar jedan pristojan meč mesečno
Joe D Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 u ovu sezonu ulazim u nadi da će sk uspeti da odabere bar jedan pristojan meč mesečno vec u nedelju veliki derbi bruklin - atlanta, dve ekipe kojima samo najveci nba nerdovi umeju da nabroje startere.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 znam po dvojicu iz oba tima :0.6:
Кристофер Лумумбо Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 aj nabroji ali da ne gledas na internetu
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) bruk lopez, bogdanović, šreder, belineli E rusteri iz prošlog veka Edited October 16, 2017 by kud u maglu Simoviću
Joe D Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) pa dobro, jednog si ubo (ne znam gde je belineli) Edited October 16, 2017 by Joe D
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) dva ništa, čekam play off e očito da dugo nisam palio nba live Edited October 16, 2017 by kud u maglu Simoviću
Кристофер Лумумбо Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 bravo, ja ne bi mogao da nabroijim dva igraca napolija, maksinovic i to je to. znam da u juventusu igra kjelini i mozda pirlo?!
Recommended Posts