Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

8 minutes ago, napadaj said:

Meni su grčki cigani cele sezone glavni favoriti

Apsolutno..najduza klupa..popunjeni ludacki svuda..Ne mozes ih ni za glavu ni za rep.

Mogao je mozda PAO na domaci teren..ovako, mrka kapa.

• Replies 15.1k
  • Views 797.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Real bez ijednog centra u finalu, mrka kapa. Prejak je Oly.

Kosarka je igra koja traje 40 minuta a kakva god da je sezona zavrsnicu obavezno igraju Olimpijakos i Real.

• Popular Post

Valensiji kapa dole za sezonu.

Mislim da sam prvi put video vlasnike Olimpijakosa danas. Deluju kulturno za razliku od onog...

• Popular Post
9 minutes ago, JPM said:

Mislim da sam prvi put video vlasnike Olimpijakosa danas. Deluju kulturno za razliku od onog...

Jbg, Era Ojdanic deluje kao Oskar Vajld u odnosu na onoga

4 hours ago, JPM said:

Pojavljuju se sporadično, drugi svet u odnosu na onu vucibatinu.

Gledam sad tek Vale - Real, kakav je ovo ritam, šta je ovo ljudi, kao 400 poseda da je bilo na utakmici!

38 utakmica ligaski, pa plej in na jednu dobijenu, domacin boljeplasirani

pa cetvrrfinale na 3 dobijene, pa polufinale i finale na jednu dobijenu na random lokaciji.

Ni da im je urađeni Pikac smišljao sistem takmicenja.

Meridian Sport Srbija - Kladionica Meridianbet
No image preview

Telekom centar se pridružio Fenerbahčeu u optužbama na ra...

Ova otkrića direktno potvrđuju saopštenje koje je nekoliko sati ranije objavio Fenerbahče nakon svog polufinalnog meča protiv Olimpijakosa, zajedno sa

"Prema navodima čelnika, osoblje Evrolige sistematski je potkopavalo rad bezbednosnog tima arene dostavljanjem korumpiranih digitalnih podataka za ulaznice, što je izazvalo dugotrajan tehnički kolaps sistema".

Opasan prevod, corrupted digital data = korumpirani digitalni podaci

7 minutes ago, napadaj said:

"Prema navodima čelnika, osoblje Evrolige sistematski je potkopavalo rad bezbednosnog tima arene dostavljanjem korumpiranih digitalnih podataka za ulaznice, što je izazvalo dugotrajan tehnički kolaps sistema".

Opasan prevod, corrupted digital data = korumpirani digitalni podaci

Kolika zatvorska kazna za ovo preti digitalnom podatku?

3-5 godina minimum

1 minute ago, harper lee said:

Kolika zatvorska kazna za ovo preti digitalnom podatku?

surova.....poslaće ga međ digitalne podatke na sajtu Informera npr.......a svi znamo kakvi su podaci u pitanju i koliko je prijatno biti u njihovom društvu/okruženju

ali ništa ne može da nadmaši prevod koji nam je govorio o fabrici čipsa (as in tanki hrskavi krompirići) na Tajvanu valjda. a radilo se, naravno, o fabrici čipova

Edited by Ted

2 minutes ago, Ted said:

surova.....poslaće ga međ digitalne podatke na sajtu Informera npr.......a svi znamo kakvi su podaci u pitanju i koliko je prijatno biti u njihovom društvu/okruženju

ali ništa ne može da nadmaši prevod koji nam je govorio o fabrici čipsa (as in tanki hrskavi krompirići) na Tajvanu valjda. a radilo se, naravno, o fabrici čipova

Moja bolja polovina je profesionalni lovac na te akrobacije. Poslednja je bila naslov o raku u podmukloj fazi koja je sticajem cudnih okolnosti avanzovala u podmuklu iz poodmakle.

1 minute ago, harper lee said:

Moja bolja polovina je profesionalni lovac na te akrobacije. Poslednja je bila naslov o raku u podmukloj fazi koja je sticajem cudnih okolnosti avanzovala u podmuklu iz poodmakle.

ma svega ima......mi smo kroz neki recept dobili instrukciju da špagete, kada ih skuvamo, prelijemo naftom. nismo išli do auta da povučemo malo na crevo, već smo iskoristili maslinovo ulje. ispostavilo se da smo dobro uradili