May 21May 21 Ono što jes...jes... teško da ima većih kurvi od ABA i Evrolige. Tu se sve može, samo zašuškaj zelembaćima.Ne mislim da je do toga da im se ne isplati. Pre će biti ono videla žaba da se konj potkiva pa digla nogu.Hoće na brzinu da kupe tradiciju. Nije isto da li ćeš da igraš sa velikanima košarke poput Reala, Barse, Olimpiakosa, Panatinaikosa...nego li protiv Al se Nasrah i sličnih.
May 21May 21 Ako. Dolazak novih bogatuna garantuje opstanak aba lige jer će biti neke love da se deli i interesa da liga postoji. U suprotnom ovi naši sportski radnici i udarnici bi se zakrvili i rasturili ligu zbog sujeta i gluposti.
May 21May 21 5 hours ago, JPM said:Ali mogu da naprave svoje kontinentalno takmicenje.Propalo bi kao ona arabijska liga u fudbalu što je pokupovala sve živo po Evropi pa je opet niko ne gleda. Ovo je pandan da Al Hilal igra Ligu šampiona, i ja bih tome stremio da sam na njihovom mestu.
May 22May 22 1 minute ago, Ted said:Fener 0 za 7 minuta......Oly bez faulaI onda nepostojeći faul sviran Boldvinu.
May 22May 22 jeziv procenat šuta Fenera, a i Oly igra mnogo jaku odbranuako se Fener ne razbudi, biće ovo gotovo brzo
May 22May 22 Just now, Ted said:jeziv procenat šuta Fenera, a i Oly igra mnogo jaku odbranuako se Fener ne razbudi, biće ovo gotovo brzoTesko da Fener moze bilo sta ovde..nekom drugom mozda ali ekipi sa ovolikom klupom, skoro neizvodljivo
May 22May 22 da, ovaj Piters izludeovideli smo da i 20 razlike nije ništa danas, ima šanse Fener da se vratinadao sam se nekoj zanimljivoj tekmi, pošto me realno zabole i za jedne i za drugenavijam da Valensija uzme Edited May 22May 22 by Ted