May 22May 22 kakvi procenti šuta.....treća Filipinska liga.....kako li je Fener stigao do ovde, ovako sigurno nije
May 22May 22 2 minutes ago, Ted said:kakvi procenti šuta.....treća Filipinska liga.....kako li je Fener stigao do ovde, ovako sigurno nijeE jebiga sad...Na jednu utakmicu je tenzija velika pa se desava ovako nesto.
May 22May 22 Fener je imao jedno 8 ili 9 otvorenih šuteva za tri......i mislim da ih je sve promašio. 3 ili 4 da su ubacili bili blizujedino je Biberović nešto ubacioJust now, JPM said:E jebiga sad...Na jednu utakmicu je tenzija velika pa se desava ovako nesto.slažem se, ali nisam očekivao od ekipe koja brani trofej. nisu oni bez iskustva i kvaliteta, pa da ih pojede atmosfera u ovoj meri Edited May 22May 22 by Ted
May 22May 22 6 minutes ago, Ted said:kakvi procenti šuta.....treća Filipinska liga.....kako li je Fener stigao do ovde, ovako sigurno nijeSramotno izdanje. Bas su se obrukali..
May 22May 22 Stim da je Oli odigrao mega odbranu i spustio Fener na 12 poena za 10 minuta igre... Čestitke Olimpijakos, Piters
May 22May 22 ja sam Fener gledao samo par puta ove sezone, osim utakmica sa nama. jednom protiv Zvezde, gde su bili još gori nego danas, jednom protiv nekoga gde su isto bili, blago rečeno, indisponirani. mada znam da su veći deo ligaškog dela proveli na vrhu, što znači da su igrali dobro ili odlično dobar deo sezone. očigledno su u drastičnom padu forme ili šta već
May 22May 22 Ja sam mislio da samobiraju protivnika u plejofu s onim porazima krajem sezone, no medjutim stvarno su se nesto sjebali.