May 24May 24 Urbonas prenosi da bi Tony Parker mogao da ima platu oko 1.2 miliona € naredne sezone kao trener Asvela, a navodno postoje indicije da Parker radi na dovodjenju dugogodisnjeg selektora Francuske Collet-a u svoj strucni stab.
May 24May 24 Zar to nije Parkerov klub?Ovo su neke Čović kombinacije, kao ja radim za 1.2 milke koju neću potraživati, znači uložio sam 1.2 milke u klub za godinu dana.
May 24May 24 šta će toniju tolike pare, bolje da plati nekog igrača170 miliona dolara je uzeo u nba, daklem, tu je neka 100tka čiste love
May 24May 24 Za koga navijamo?1) pirejske cigane i tim nasih Milutinova, Pitersa, Kodija...2) instituciju kosarke i tim nasih Kampaca, Ljulja, Deka i Jebuselea
May 24May 24 šalu nastranu, ako real ovo dobije kojim slučajem sledeće sezone neće moći da se živi od olimpijakosove lOgIsTiKe
May 24May 24 Bas me zanima da li ce forsirati Dorsija sa minutazom, izgleda trenutno kao dobar kandidat za igraca na poziciji tragicara
May 24May 24 Jebem ti ja i zivot i kosarku i F4 kad ne mogu u sebi da suzbijem zelju da ovde Oly izgubi i mucim se da ne navijam za Real