May 13May 13 26 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Već vidim kako će drogoš zaključati F4 halu, ako ispadnu ovdezapalice je, sad kad shvati da ce oly biti prvak evrope kod njihinace, bas je dobra valensija, lepo su ih opeglali. ne znam kako ce reagovati na f4, tu ipak treba mnogo cega da bi se dobile 1+1 tekma ali lep uspeh
May 13May 13 Svaka cast za Valensiju, znam da su slabe sanse ali zasluzili su da usred Janakopulosove hale dignu trofej.
May 13May 13 2 minutes ago, JPM said:Bravo Valencia!!!Jednostavno plej of se drugacije igra. Nema sta Branko Badiu da trazi tamo.Aj opet, Džej Pi Em, ide ti ovo "jinxovanje"
May 13May 13 Stvarno neka je sramota Atamana kako mu je izgledala ekipa cele godine.Nije ovo neka midle ekipa vec ekipa nakrcana top talentom na svim pozicijama.Bukvalno su na ind kvalitet dosli do 2-0 i na kraju je bolja ekipa prosla.
May 13May 13 2 minutes ago, Valk said:Jednostavno plej of se drugacije igra. Nema sta Branko Badiu da trazi tamo.Aj opet, Džej Pi Em, ide ti ovo "jinxovanje"I iskreno mi je drago.
May 13May 13 2 minutes ago, MiddleClass said:Dek i Ljulj su pencilin za takve Ti se ne javljaj, ovih dana si mi na crnoj listi.
May 13May 13 3 minutes ago, Fanta said:Stvarno neka je sramota Atamana kako mu je izgledala ekipa cele godine.Nije ovo neka midle ekipa vec ekipa nakrcana top talentom na svim pozicijama.Bukvalno su na ind kvalitet dosli do 2-0 i na kraju je bolja ekipa prosla.Nije baš najbolje kad ima previše umetnika, mora neko da rilja za njih.