February 13Feb 13 Spanski Encestando prenosi da Elie Okobo i Dubai imaju dogovor oko saradnje od naredne sezone.Sportando prenosi da ce Tony Parker od leta preuzeti mesto trenera Asvela.Takodje novinar Sportanda prenosi da je Sylvain Francisco glavna "meta" Barselone za sledecu sezonu.
February 13Feb 13 Just now, kralj said:Borca ubacio u treću. Kad krene intezivno onda moram i ja, vec polako izlaze informacije oko dogovora igraca i klubova za narednu sezonu.
February 13Feb 13 36 minutes ago, Borca said:Spanski Encestando prenosi da Elie Okobo i Dubai imaju dogovor oko saradnje od naredne sezone.Sportando prenosi da ce Tony Parker od leta preuzeti mesto trenera Asvela.Takodje novinar Sportanda prenosi da je Sylvain Francisco glavna "meta" Barselone za sledecu sezonu.Kuku majko moja - ako Francisco predju u Barsu, 5 lopti će im trebati da igraju. Osim ako ne planiraju recimo da se zahvale SatoranskomNe znam šta će Dubai sa Okobom - da ne planiraju i oni nekog da otpuste? Prepeliča? Avramovica? Onog Armstronga?
February 13Feb 13 Kad se već čerupa Monako, ja bih Blosomgejma, em je strava sa Čimištem i gotivi KKCZ, em je zdravo zajeban igrač.Naravno, i Neda da se vrati, ovaj Batler i Nwora propali skroz, treba neko i trojke da ubacuje kad se lomi 10, 9, 8, .....
February 13Feb 13 11 minutes ago, Valk said:Kad se već čerupa Monako, ja bih Blosomgejma, em je strava sa Čimištem i gotivi KKCZ, em je zdravo zajeban igrač.Naravno, i Neda da se vrati, ovaj Batler i Nwora propali skroz, treba neko i trojke da ubacuje kad se lomi 10, 9, 8, .....I Strazel, da imaju Bugari™ s kim da se zajebavaju
February 13Feb 13 15 minutes ago, Milošica said:Alfica zverina.Razmatrala sam njega i Blosoma. Ako bude rasprodaja 1+1 gratis , uklapamo se.4 minutes ago, Sokrat said:I Strazel, da imaju Bugari™ s kim da se zajebavajuE ne mogu tog pinča nikako.
February 13Feb 13 17 minutes ago, Milošica said:Alfica zverina.Kad bi mi dali da biram samo jednog igraca iz Evrolige da dovedem u klub za koji navijam onda bih gledao da to bude igrac sa sto boljom kombinacijom/balansom "kvaliteta" na obe strane terena (odbrana i napad) uz atletiku/fizikalije i naravno godine. Kada o tome razmislim jedno ime mi pada na pamet tj odskace od ostalih kandidata, a to je bas Diallo.
February 13Feb 13 1 hour ago, Valk said:Kad se već čerupa Monako, ja bih Blosomgejma, em je strava sa Čimištem i gotivi KKCZ, em je zdravo zajeban igrač.Ako zadrzimo ovaj tim i ako se Kalina ne penzionise nama Blosongejm i Dialo realno nisu potrebni, mada su obojica sjajni igraci. Posto je Okobo vec kaparisan ja bih najradije uzeo Tajsa, s obzirom na stil igre odlicno bi se uklopio sa Bolombojem i Izunduom.
February 13Feb 13 21 minutes ago, harper lee said:Ako zadrzimo ovaj tim i ako se Kalina ne penzionise nama Blosongejm i Dialo realno nisu potrebni, mada su obojica sjajni igraci. Posto je Okobo vec kaparisan ja bih najradije uzeo Tajsa, s obzirom na stil igre odlicno bi se uklopio sa Bolombojem i Izunduom.Tajs je katastrofa ove sezone.A uostalom, ne pričamo šta nam treba nego ko nam se sviđa ovako kao igrač.Kalina-Blosom, Deda u CSKA.