February 1Feb 1 Pao je u debeloj krizi. A gazda uopste ne pomaze jer im na ovo nabija pritisak na maks.
February 2Feb 2 22 minutes ago, ivan9999 said:Evroliga opet u BugarskojRegularno prvenstvoU ovakvom razvoju dogadjaja (ne znam tacan stav drzave Spanije po pitanju gostovanja svojih sportista u Izraelu i kontam da je ovo odluka direktno Valensije kao kluba) ne vidim sta sprecava sve ostale ekipe da urade isto.
February 2Feb 2 Iako je meni F4 neposten zavrsetak sezone (voleo bih plej-of do kraja) evo jedne razumne odluke sto se tice tog turnira
February 2Feb 2 Interesantno kako igračima nije bitno da budu 3. u Evropi sa klubom, a bitno im je sa reprezentacijom. Tj. sad su većinom amerikanci u Evroligi pa je bespredmetna priča, ali ni pre 20 godina nije ta tekma značila puno
February 3Feb 3 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Interesantno kako igračima nije bitno da budu 3. u Evropi sa klubom, a bitno im je sa reprezentacijom. Tj. sad su većinom amerikanci u Evroligi pa je bespredmetna priča, ali ni pre 20 godina nije ta tekma značila punoJel ima LŠ u fudbalu za treće mesto i zašto ne?
February 3Feb 3 Treće mesto se organizuje isključivo u turnirskim završnicama i zbog navijača. Kada navijač Partizana () planira put u Atinu na F4, on pravi rezervacije sa idejom odlaska finala, a kad se to izjalovi, utakmica za treće mesto se podmeće kao nekakva satisfakcija pod geslom 'svrati kad si već tu'. U suštini, i igračima je treće mesto bitno samo na Olimpijadi. Sve ostalo je institucionalna kurcobolja uključujući i Mondijal. Glede Olimpijade, poenta nije u samoj medalji, već u tradiciji i specifičnoj vrsti međusobne podrške koju sportisti iste zemlje međusobno dele, dele isti kontekst i isti pritisak, a medalja se na kraju sabira u zajednički bilans države, ne ide samo u privatnu vitrinu.
February 3Feb 3 5 hours ago, kralj said:Treće mesto se organizuje isključivo u turnirskim završnicama i zbog navijača. ovo je suština, po meni. ako već imaš final 4, logično je da imaš priliku da pogledaš dve tekme svog tima, fo' better or worse.u čemu je onda poenta f4 kao formata? valjda je logičnije da i semis i finale onda budu na 3x dobijeneokej, i dalje je to dvodnevni festival basketa ali pola navijača gubi interesovanje nakon prvog dana