January 30Jan 30 45 minutes ago, ivan9999 said:Nešto sinoć razmišljam koji im je mag smislio da sve utakmice počinju u 30 minuta razlike. Sinoć sam kao gledao od svake utakmice po malo a ustvari ništa nisam odgledao kompletno. Da su recimo 2 utakmice od 19h pa 2 od 21h pa onda biram jednu u 19h i biram jednu u 21h odgledao bi bar 2 kompletne. Ovako sam kao gledao 5 utakmica a ustvari nisam ni jednu pogledao celu. Oly - Barca je opravdala ocekivanje. Ali morao sam baciti pogled(dobro malo više od pogleda) i na komšije koji su konačno počeli kompetetivnu košarku da igraju. Hapoel i Bajern sam povremeno gledao čisto zbog osećaja da je Hapoel u minus fazi i da bi možda mogli izgubiti. Valensija Makabi sam možda bacio pogled 3x po minut dva.Mislim d atimovi određuju sami satnicu da se ne pita tu liga previše.
January 30Jan 30 https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/real-pogurao-spanca-na-mesto-direktora-evrolige/534820Ocekujem mnogo bolje sudjenje za Real ubuduce.
January 30Jan 30 U Madridu još samo nisu počeli da učestvuju u pnr i pomažu u građenju za skok - ostale kolone su popunili
January 30Jan 30 Urbonas prenosi da se na sastanku na kom je Chus Bueno jednoglasno izabran kao novi CEO Evrolige nije raspravljalo o buducnosti Dejana Bodiroge ali da postoje indicije da ce ostati i dalje na poziciji predsednika Evrolige.
January 30Jan 30 Monako. Treba stvarno umeti izgubiti od Virtusa bez Edvardsa i jos par vaznih igraca. Nema plate nema ni kosarke.
February 1Feb 1 a čekaj, onaj janaj je pre par dana pominjao koačes i asistent koačes i sad skarfejs to ponavlja. očekujem od ovakvog goata nešto inventivnije