February 5Feb 5 Partizan igra sjajan meč, ali šokantno mi je koliko je užasan Pao. Kao grupa građana.
February 5Feb 5 Ataman zna da poslozi hemiju ekipe.No ako se desi ovako da se raspadne to je raspad epskih razmera.
February 5Feb 5 Pao je slobodno pao. Real su dobili na Grentov hustle u poslednjim sekundama.Valensija izjednačila nakon solidnog vođstva Hapoela.Pariz i Bajern vode u svojim utakmicama.Za sad nam odgovaraju svi rezultati.
February 5Feb 5 Ne znam dal mi je draža ovakva igra Partizana ili potpuni raspad rašniranog koji se očekuje any minute now
February 5Feb 5 Saltam tekme sve po malo, zapravo ne ispratim nista konkretno. Hteo Valensiju da gledam, gube 20ak...pa vidim 10, rekoh nema sanse. Ukljucim se na faul u napadu Jonesa na 22 sekunde do kraja. Malo Valensija da se vrati i dobije.Btw, pisali smo o domacinstvu Hapoela, kako Valensija nece ici i da se na kraju igra u Bugarskoj. Na kraju ocigledno nista od toga, igra se u Tel Avivu.Edit: Montero vs. Vasa Edited February 5Feb 5 by Segundo
February 5Feb 5 1 minute ago, steins said:Ataman je čudno miran.Predotkazovski miran. Jedan rani tejk, Zeljko preuzima Pao i osvaja.
February 5Feb 5 8 minutes ago, Segundo said:Montero vs. Vasa Šta mu je uradio, bolje i danas da je glumio povredu.
February 5Feb 5 Piroćanac Sve dobijaju underdogovi. Sutra još Efes da dobije vaćaroše i Zvečka who the fuck arejue i eto legendarnog kola.
February 5Feb 5 Just now, kralj said:PiroćanacProsto ne mogu da verujem da je Bajern navodno već dogovorio trenera nekog za narednu sezonu. Mislim, jedino ako Kari neće više da se bakće, ali da hoće - no brainer.
February 5Feb 5 2 minutes ago, W.F.C. said:Izgleda da mora u svakoj hali u prvom redu da bude neka sisata.Zato i dolaze na tekme, da ih snime i budu vidjene, nisu tu sigurno zbog kosarke