Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

Tajrika ništa ne boli, mora da je do klime

• Replies 15.1k
  • Views 797.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kari ne vadi D

Kari on fire.

Hapoel je vec duze vreme u krizi igre, jos im nedostaje Brajant koji je do povrede igrao sezonu zivota. Sad su i timovi poceli ozbiljnije da ih skautiraju tako da ta kurajberska kosarka koju su igrali od pocetka vise ne prolazi kod ozbiljnih trenera, vec nekoliko kola pre Partizana su se ozbiljno provlacili na "naviku pobedjivanja" ali ih je Penjaroja oducio od toga. Da nisu imali Brajanta protiv nas prosli bi isto ovako kako su veceras prosli protiv Bajerna.

i to Brajantovo je bilo poprilično divlje, ne mnogo bolje od onoga što igra Vasa samo je Brajant ubacivao. po mom mišljenju su male šanse da ih takva košarka odvede na F4.

Ali kakav raspad Makabija u zadnjoj, majko mila

1 minute ago, Zli Gli said:

Ali kakav raspad Makabija u zadnjoj, majko mila

Minut i nešto do kraja bio je koš razlike a onda Ife propada ko u ukopan bunar.

8 minutes ago, Heaviside said:

i to Brajantovo je bilo poprilično divlje, ne mnogo bolje od onoga što igra Vasa samo je Brajant ubacivao. po mom mišljenju su male šanse da ih takva košarka odvede na F4.

Po mom misljenju male su sanse da ce uopste uci u plej-of. Imali su veliku zalihu pobeda ali ako Monako dobije eto njih na sedmom mestu na tabeli a nema mnogo ekipa u Evroligi manjeg kvaliteta od Bajerna koji ih je veceras pregazio. Plus su svi timovi sa 14 pobeda (Hapoel ima 16) i utakmicom manje bar na papiru favoriti da dobiju svoje utakmice ovog kola, tako da bi u tom slucaju tri ekipe bile na pobedu manje od njih.

šteta, dobro bi nam došao poraz Valensije

Došao je Barselone, mada sa njima tek treba da igramo drugu i tad ćemo imati šansu za popravni.

16 minutes ago, Valk said:

Došao je Barselone, mada sa njima tek treba da igramo drugu i tad ćemo imati šansu za popravni.

Nama je vazno da dobijamo ove "must win" utakmice, bice tu jos dosta duela izmedju timova koji su iznad nas na tabeli i shodno tome pomeranja na tabeli.

Nešto sinoć razmišljam koji im je mag smislio da sve utakmice počinju u 30 minuta razlike. Sinoć sam kao gledao od svake utakmice po malo a ustvari ništa nisam odgledao kompletno. Da su recimo 2 utakmice od 19h pa 2 od 21h pa onda biram jednu u 19h i biram jednu u 21h odgledao bi bar 2 kompletne. Ovako sam kao gledao 5 utakmica a ustvari nisam ni jednu pogledao celu. Oly - Barca je opravdala ocekivanje. Ali morao sam baciti pogled(dobro malo više od pogleda) i na komšije koji su konačno počeli kompetetivnu košarku da igraju. Hapoel i Bajern sam povremeno gledao čisto zbog osećaja da je Hapoel u minus fazi i da bi možda mogli izgubiti. Valensija Makabi sam možda bacio pogled 3x po minut dva.

ja uvek odaberem jednu tekmu, eventualno switchujem na drugu ako je dosadno ali se ne vracam napred-nazad

Da su komšije i Hapoel bili u 19h a Oly u 21h i ja bi tako. Gledao uglavnom komšije, povremeno prebacio na Hapoel, a oly bi gledao celu. Ali ovako... od svega po malo a Oly ipak najviše

Ja sam uz fudbal gledao Beč - Bosna fantom