January 5Jan 5 15 minutes ago, MiddleClass said:Hol, Milutuniv i Tajrik... a mi krenuli sa Riverom, Izunduom i Plavsom i odje jos sjeku vene kad izgubimo neki mec sa tim vedetemaGre'ota, trebalo bi još nekoga da dovedete Salou™
January 5Jan 5 6 minutes ago, garmonbozia said:Gre'ota, trebalo bi još nekoga da dovedete Salou™Da se ja pitam doveo bih, ne bih 2x razmisljao. Roster od 12 igraca plus juniori je prevazidjen
January 5Jan 5 1 hour ago, MiddleClass said:Da se ja pitam doveo bih, ne bih 2x razmisljao. Roster od 12 igraca plus juniori je prevazidjenNa kojoj poziciji smo tanki sa brojem igrača?
January 5Jan 5 16 minutes ago, Nikodije said:Na kojoj poziciji smo tanki sa brojem igrača?Troluje Middle grobara, ne pecaj se.
January 5Jan 5 34 minutes ago, Nikodije said:Na kojoj poziciji smo tanki sa brojem igrača?Postajemo sve tanji na poziciji povredjenog, jos malo pa ni petorku njih necemo moci da sastavimo Edited January 5Jan 5 by Ratamahatta
January 5Jan 5 21 minutes ago, Ratamahatta said:Postajemo sve tanji na poziciji povredjenog, jos malo pa ni petorku njih necemo moci da sastavimoTu su povređena ciganska osećanja nakon svake utakmice, samo na ppp ima dovoljno za tri petorke
January 5Jan 5 Zvezda jedina na svetu ima širi roster u košarakaškom no u fudbalskom klubuPartizan jedini na svetu ima košarkaškaški klub čiji je budžet veći od fudbalskog klubada nas nema trebalo bi nas izmisliti
January 5Jan 5 47 minutes ago, harper lee said:Troluje Middle grobara, ne pecaj se.trolujemo se middle i ja međusobno, zna i on :D
January 5Jan 5 SportklubJanakopulos: Olimpijakos da osvoji titulu u našoj dvorani...Prvo je podigao glas u svlačionici i poručio igračima zna ko je pijančio do 5 ujutru pred derbi, potom je najavio "bombu" kao odgovor na Tajrika Džonsa, a ove večeri "okačio" novi post na Instagramu uWill not age well
January 5Jan 5 a onaj video na dnu teksta, gde nag u seksi atmosferi priča valjda sudiji javoru, je related ili kako