January 3Jan 3 Bio neki klip gde se njegov sin naslednik kao druži sa onim influenserom što je dolazio i na naš derbi. Dosta neprijatna scena sa nepo-baby Atamanom.
January 4Jan 4 On 2. 1. 2026. at 23:31, Mindaugas Žukauskas said:Polivaj brkoOvaj ce 3 komsijska naroda posvadjati, ovakvi izazivaju balkanske ratoveBar je ovaj put cestitao
January 4Jan 4 Nando De Colo i Fenerbahce navodno dogovorili uslove saradnje, a klub iz Turske treba da zavrsi pregovore sa Asvelom da bi se transfer realizovao.
January 5Jan 5 Njemu se nešto dogodilo na privatnom planu, otišao je hitno u USA i nakon toga je stiglo obaveštenje da su dogovorili sporazumni raskid saradnje klub i on.S druge strane, sledi neverending party posmatranja utakmica Olimpijakosa i dinamike Barcokas-Tajrik.
January 5Jan 5 Hol, Milutuniv i Tajrik... a mi krenuli sa Riverom, Izunduom i Plavsom i odje jos sjeku vene kad izgubimo neki mec sa tim vedetema
January 5Jan 5 Mislio sam na Halla, al moguće da sam pod utiskom Tajrikovog ponašanja u poslednje vreme pa sam zato rekao da je Hall bolji.