January 2Jan 2 39 minutes ago, Nikodije said:Oli ubija PAO, igraju kao u transu28 minutes ago, sasha said:Okrenuće zeleni samo da počnu da pogađaju.43-43 poluvreme, luda kuća u Oaki
January 2Jan 2 Bas dobro prvo poluvreme u derbiju, svidja mi se sto se krljaju jako i sto sudije uglavnom ne sviraju ove pederske NBA pokusaje iznudjivanja faula kao sto je probao Furnije za trojku u prvom i malopre DorsiMonte Moris deluje da ne zna gde je levo, ako ovi od njega ocekuju nesto veliko mislim da su u problemu Edited January 2Jan 2 by Zli Gli
January 2Jan 2 2 minutes ago, Zli Gli said:Bas dobro prvo poluvreme u derbiju, svidja mi se sto se krljaju jako i sto sudije uglavnom ne sviraju ove pederske NBA pokusaje iznudjivanja faula kao sto je probao Furnije za trojku u prvom i malopre DorsiMonte Moris deluje da ne zna gde je levo, ako ovi od njega ocekuju nesto veliko mislim da su u problemuTi bas ne gotivis Nba 😀
January 2Jan 2 Pa odavno ne, mnogo mi je interesantnije ovo kad se gine od pocetka do kraja, publika, tenzija, sve