January 2Jan 2 Lagano su pustili ovaj stakleni pod da se testira u Evropi, pre nego ga uzmu NBA ekipe. Da ga jebem ako ovo može da simulira parket. Ne znam šta kažu zglobovi
January 2Jan 2 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Lagano su pustili ovaj stakleni pod da se testira u Evropi, pre nego ga uzmu NBA ekipe. Da ga jebem ako ovo može da simulira parket. Ne znam šta kažu zgloboviPa još prošle godine je to nabudženo u OAKI. Meni se ne sviđa, ali cenim da ih za to baš briga.
January 2Jan 2 16 minutes ago, Nikodije said:Vrh tekma u u atini, ovo je realno finale f4, nemaju drugi šta da tražeUspesno si urekao utakmicu, ova zavrsnica je tezak hrkljush.
January 2Jan 2 2 minutes ago, harper lee said:Uspesno si urekao utakmicu, ova zavrsnica je tezak hrkljush.Pravi sladokusci vole hrkljuš. Kako im je Oli ušao u zelene glave, stati pa gledati. 1 kompleks
January 2Jan 2 Alston nastavlja™Strasan igrac, iz kola u kolo igra odlicne tekme, jos mesec dana ako odigra ovako eto ga dogodine u Feneru/grcima/Realu Dozete pocuj me, kaparisi dok nam ne ode iz price range-a Edited January 2Jan 2 by Ratamahatta
January 2Jan 2 4 minutes ago, Nikodije said:Pravi sladokusci vole hrkljuš. Kako im je Oli ušao u zelene glave, stati pa gledati. 1 kompleksIzem ti takve sladokusce koji vole faulove u napadu iz trapavosti, izgubljene lopte na pola terena i sudije koje sude "po osecaju".
January 2Jan 2 Prepodobni Furunije smrznuti.Nije mogao kurca u napadu, pa je morao da doprinese na neki način.
January 2Jan 2 Resio odbranom a pre toga minirao maksimalno, kao i ovaj novi NBA majstor, dali su obojica sve od sebe da ih ukanale ali nisu uspeli Dubai ocekivano propo, jbg
January 2Jan 2 11 minutes ago, Ratamahatta said:Alston nastavlja™Strasan igrac, iz kola u kolo igra odlicne tekme, jos mesec dana ako odigra ovako eto ga dogodine u Feneru/grcima/Realu Dozete pocuj me, kaparisi dok nam ne ode iz price range-aManresa bas zna da iskopa igraca.Ali Dusku svaka cast, nabrijao je Bolonjeze na opasno.