January 23, 20251 yr 4 minutes ago, Lord Stef said: Mi smo brate ladno izgubili ovu utakmicu... kako bese, posle smo tukli PAO 2x (pocetak "pustio Zeljko" kretenizama) i Barselonu u ONOJ utakmici Pre toga smo tukli i jedne i druge, bio je baš hladan tuš. A mislim i da je pustio Željko krenulo još koju godinu ranije?
January 23, 20251 yr 3 minutes ago, Profesionalac said: Pre toga smo tukli i jedne i druge, bio je baš hladan tuš. A mislim i da je pustio Željko krenulo još koju godinu ranije? Aha, ok, promasio sam tajming samo, nekako sam ovu utakmicu potpuno blokirao iz pamcenja Nisam siguran, ali prilicno sam ubedjen da je krenulo tad, bas se secam koliko je retardiran taj koncept bio, pustio Zeljko obe a te utakmice ih eliminisale iz EL
January 23, 20251 yr 19 minutes ago, Lord Stef said: Aha, ok, promasio sam tajming samo, nekako sam ovu utakmicu potpuno blokirao iz pamcenja Nisam siguran, ali prilicno sam ubedjen da je krenulo tad, bas se secam koliko je retardiran taj koncept bio, pustio Zeljko obe a te utakmice ih eliminisale iz EL kako budali da objasniš da Željko ne pušta ni babu na pešačkom?
January 23, 20251 yr 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Now, that was disgusting Sad će jedno 16 reporta, oh wait... I don't care!
January 23, 20251 yr 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Now, that was disgusting Samo surova istina sa ovog profila
January 23, 20251 yr 1 hour ago, Profesionalac said: Pre toga smo tukli i jedne i druge, bio je baš hladan tuš. A mislim i da je pustio Željko krenulo još koju godinu ranije? Kajmakoglu je licio na Savu vise nego Uosington http://old.vtb-league.com/frontend/webcontent/images/photos/2014/10_2014/28/mvp/mvp_180/kaimakaglu.jpg Edited January 23, 20251 yr by Ratamahatta
January 23, 20251 yr 1 hour ago, Ratamahatta said: Ide gamad opet na F4, usli su u formu i ranije nego sto sam mislio da ce Kumse ne misli na vas, opusti se
January 24, 20251 yr 2 hours ago, Lord Stef said: Mi smo brate ladno izgubili ovu utakmicu... kako bese, posle smo tukli PAO 2x (pocetak "pustio Zeljko" kretenizama) i Barselonu u ONOJ utakmici kako se kalio celik
January 24, 20251 yr 22 hours ago, johan nagel said: Није ово случајно, изгубили су убедљиво друга полувремена и против Олија, Реала и Фенера сад скоро. 4 од 5 последњих текми катастрофа у другом. Sad slusam Litvance u podcastu, kazu da Zalgiris ima najbolju kos razliku u prvom poluvremenu (+100) u celoj EL, i najgoru (-126) u drugom poluvremenu. Edited January 24, 20251 yr by Jimmy Kowalski
January 24, 20251 yr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Sad slusam Litvance u podcastu, kazu da Zalgiris ima najbolju kos razliku u prvom poluvremenu (+100) u celoj EL, i najgoru (-126) u drugom poluvremenu. To bi moglo da znači dobar game plan, loše prilagođavanje tokom utakmice? Trinki je od onih trenera što rasporedi minutažu da mu svako igra max 22 minuta. Nije do umora nosilaca.
January 24, 20251 yr Možda je do umora, možda do toga da im je second unit truba, a možda i jer Luni Voker rikne, a mnogo se oslanjaju na njega. Ili po malo od svega