January 24, 20251 yr 2 minutes ago, smooth.Op said: To bi moglo da znači dobar game plan, loše prilagođavanje sitna muda tokom utakmice?
January 25, 20251 yr 1 hour ago, goofs said: litvanci u podkastu predviđaju/prizivaju večiti derbi u drugoj rundi plejina Najavio sam ja odavno plejin Barsa, Real, Partizan, Zvezda. Samo da vidimo koji redosled.
January 25, 20251 yr Zelim da se zahvalim SK na odluci da strajkuju i shodno tome, puste prenos EL utakmica bez komentatora. Molio bih ih da to rade i kada nije strajk, ulepsali su mi vece.
January 26, 20251 yr 21 minutes ago, Nikodije said: Da li su realni lol bolje da su zvali vaska žabatu
January 26, 20251 yr On 25. 1. 2025. at 22:29, nahbar said: Zelim da se zahvalim SK na odluci da strajkuju i shodno tome, puste prenos EL utakmica bez komentatora. Molio bih ih da to rade i kada nije strajk, ulepsali su mi vece. Ili da Partizana prenosi neko uravnotezen umesto onog iiiiideeee piskavca Posle njega pustim KKN da se odmorim Rvacki komentator onaj na sport klubu je sasvim dobar, uglavnom njega hvatam na strimovima za Partizan i kad Zvezda igra buljson tekmu. Sjajan kandidat za reklamu za ksalol Plavsic je Vranjkovic kome su izgorele gitare i spisi u sumskom pozaru, on je slusljiv samo kad bedimo™ Edited January 26, 20251 yr by Ratamahatta
January 27, 20251 yr Jilson Bango se navodno dogovorio sa Panatinaikosom oko ugovora do kraja sezone, a klub iz Atine ce navodno platiti 700k obestecenja Saragosi.
January 27, 20251 yr Mislim da nije bilo ni ovde, ni na transferima. Uz Dennis Smith Jr, Real je potpisao i Bruna Fernanda iz Toronta. Jedino gde sam obratio paznju na njega je pre nekih godinu dana u Atlanti, doduse igrali su u nekim kombinovanim postavama tih par utakmica koje sam gledao i zapao mi je za oko, iako je 206, krupan je i jak, igra centra. Sada gledam statse, to mu je bila u najbolja sezona u NBA (45 utakmica, 15 min po mecu, 6.3 poena, 4.3 skoka).
January 28, 20251 yr https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/mario-hezonja-indeks-korisnosti-performance-index-rating-pir-statistika/