January 23, 20251 yr Valjda Marusi protiv nas? Reče ovaj komentator da je su izbegli da izjednače negativni rekord između ostalih i svoj, tako da je Žalgiris svakako već na listi.
January 23, 20251 yr Baski samoubistvo iz zasede - 1/4 bacanja i onda Hezonja trojka u poslednjoj sekundi
January 23, 20251 yr 10 minutes ago, J-♣ said: 2 u nekoliko tekmi i mi protiv Marusija 2010 Edit: ne mi, već Marusi Ne znam šta mi je smešnije u toj tekmi, to što smo izgubili utakmicu u kojoj smo spustili protivnika na 2 poena za četvrtinu, to što smo dali 49p za celu utakmicu, ko da je druga YUBA liga 1994, ili to što se sve to dešava u sezoni kada smo igrali final4 i bili jbno dobri.
January 23, 20251 yr 1 minute ago, Profesionalac said: Baski samoubistvo iz zasede - 1/4 bacanja i onda Hezonja trojka u poslednjoj sekundi Sami sebe pobedili, Forest koji ide sam na koš i vraća se da trčkara duž linije za tri i da troši vreme. Ove trojke i bacanja su bile totalni wtf, infarkti širom buntovne pokrajine.
January 23, 20251 yr 19 minutes ago, J-♣ said: 2 u nekoliko tekmi i mi protiv Marusija 2010 Edit: ne mi, već Marusi Mi smo brate ladno izgubili ovu utakmicu... kako bese, posle smo tukli PAO 2x (pocetak "pustio Zeljko" kretenizama) i Barselonu u ONOJ utakmici
January 23, 20251 yr 9 minutes ago, Valk said: Sami sebe pobedili, Forest koji ide sam na koš i vraća se da trčkara duž linije za tri i da troši vreme. Ove trojke i bacanja su bile totalni wtf, infarkti širom buntovne pokrajine. Boldvin je bio mislim taj koji je usporio - da bi desetak sekundi kasnije završili napad tako što Šamanić ispaljuje stepbek trojku preko Kiklopa
January 23, 20251 yr ali slukas koji viče "idi u p.... m......." na gabrijelove poene i odlazak na +4