January 15, 20251 yr 9 minutes ago, *edited by mod said: Izvuče ga Shabazz iako je delovalo da će MJ da da makar sa pola šutnuo. Ajde to, ali zadnji napad Monaka je najbolji ikada odigrao tako loše, a imali 8,4 sekunde...
January 15, 20251 yr Znaci Ataman se sa boksa salta na ragbi. Za dve nedelje bice "e jbg ako treba sumo da treniramo, onda u redu, jebite se sudije, dovodim jokozunu ujutru na trening"
January 16, 20251 yr Tako s njima treba, u meso.. Jel ima negde ona frka između Nana i Pantera? Na kraju je bilo, mrzelo me da premotavam, a zakačih kad su ih smirivali..
January 16, 20251 yr 25 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Tako s njima treba, u meso.. Jel ima negde ona frka između Nana i Pantera? Na kraju je bilo, mrzelo me da premotavam, a zakačih kad su ih smirivali.. https://www.threads.net/@sport.klub/post/DE4S2VKtC3b?xmt=AQGzAsL2bwfRXXVmvVzNJ2ad-95Q9RwrPH8WbyeOd_tJ6w
January 16, 20251 yr Joj, zbog ovakvih momenata je trebalo klonirati Vesu Petrovića...tačno bi mu ruku iz ramena iščupao.
January 16, 20251 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: https://www.threads.net/@sport.klub/post/DE4S2VKtC3b?xmt=AQGzAsL2bwfRXXVmvVzNJ2ad-95Q9RwrPH8WbyeOd_tJ6w Opet Panter pravi sranje kad mu je tim pred pobjedom
January 16, 20251 yr Sreca pa se igra F4 a ne do kraja plejof, ovog Olimpijakosa niko ne bi dobio na 3 pobede. Madridjani kidali da se vrate ali dzabe, satrase ih. I uvek neko iskoci i podivlja, veceras Furnije, nedavno Vezenkov, sledeci mec ce neko treci itd itd.
January 17, 20251 yr 10 hours ago, Zli Gli said: Sreca pa se igra F4 a ne do kraja plejof, ovog Olimpijakosa niko ne bi dobio na 3 pobede. Madridjani kidali da se vrate ali dzabe, satrase ih. I uvek neko iskoci i podivlja, veceras Furnije, nedavno Vezenkov, sledeci mec ce neko treci itd itd. Plus u Pireju voli i jedan u narandžastom da uleti.
January 17, 20251 yr 30 minutes ago, smooth.Op said: Plus u Pireju voli i jedan u narandžastom da uleti.
January 17, 20251 yr Real zaista vrsi nenormalan pritisak na sudije ali kad to dolazi iz Olimpijakosa deluje kao vic. Ne zna se koji od ta dva kluba je gori po tom pitanju, jedino sto ovi prvi flopuju i kenjaju a ovi drugi biju kao manijaci a za svaki faul koji im se dosudi se hvataju za glavu i cude. Dodatni bonus kod Olimpijakosa je Barcokas koji ne znam da li je jednu odluku protiv tima koji vodi docekao a da se nije prenemagao i prikenjavao.
January 17, 20251 yr mislio sam prvo da je typo bartzokas/bozikas kada ono lik postoji a produhovljenog izgleda, kao simo spasić