January 14, 20251 yr 1 minute ago, Midžeta said: Real izgubio od Makabija, @MiddleClass reaguj, ovo nema smisla Nije još, ona grafika je bila trenutni rezultat
January 14, 20251 yr Just now, Milošica said: Nije još, ona grafika je bila trenutni rezultat Aaaa, my bad mada pisalo je kao final da je o.O
January 14, 20251 yr Mirotic namerno pobedio 32 samo da zamene naših 31 Pa kolika je mržnja u tom čoveku... Oli zicer ne može da da ali skaču kao na federima.
January 14, 20251 yr Real Makabi 57-63 na poluvremenu, ovo mora da je neki rekord. I mi smo pre 2 sezone imali neko ludacko poluvreme u Madridu ali mislim da nije ovoliko poena bilo
January 14, 20251 yr 16 minutes ago, *edited by mod said: Pokvaricu daljinski koliko vrtim između 3 Šport Kluba Kad ste kmetovi
January 14, 20251 yr 26 minutes ago, *edited by mod said: Pokvaricu daljinski koliko vrtim između 3 Šport Kluba Čudo da ne gledaš notingem forest i njihovu bunkericu protiv liverpula. izjednači liverpul bytheway
January 14, 20251 yr E moj Laso, šut za tri za pobedu ti uzima Samanic koji je juče došao u klub. A vala se i OJ prilično pogubio u zadnjem napadu.
January 14, 20251 yr I na kraju siroma Moneke ispada tragicar 3x u dve utakmice jer je morao da uzme teske suteve