Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
Just now, Eleniko said:

jes, saće baš real na 20 tekmi do kraja da se cima

polako pa kad bude došlo vreme, igraće

drugi nek menjaju trenere i timove sada

Finale Real - PAO ponovo :D

• +1 1
  • Wub 1
  • Replies 9.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

617

• MiddleClass

401

• booyaka

381

• Ratamahatta

354

Posted

samo nek je ružno pa da navijamo za meteorit

Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

jes, saće baš real na 20 tekmi do kraja da se cima

polako pa kad bude došlo vreme, igraće

drugi nek menjaju trenere i timove sada

Tebi čovek može sve da oduzme, samo znanje ne može. 

• Haha 3
Posted
6 hours ago, Eleniko said:

paris i 2 grka sigurno.

napisao bi monako da ih ne vodi spanulis. onda fener.

bez španaca ove godine.

Daleko je plejof, ali ako bih nekoga birao za protivnika Partizanu u seriji na 3 pobede, od timova koji su sada u vrhu to bi sigurno bio Pariz, Samo ne verujem da će se oni održati tako visoko...

• +1 4
Posted
Just now, Djolle said:

Daleko je plejof, ali ako bih nekoga birao za protivnika Partizanu u seriji na 3 pobede, od timova koji su sada u vrhu to bi sigurno bio Pariz, Samo ne verujem da će se oni održati tako visoko...

Mi smo i tu odigrali maestralno odbranu i sami sebe zakopali u napadu.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Mi smo i tu odigrali maestralno odbranu i sami sebe zakopali u napadu.

Zvezda ih je dobila na strani, Partizan ih je imao, pa na sebi svojstven način prosuo pobedu... Imaju oni samopouzdanja i igraju brzo i atipično za EL, osvojili su EC prošle godine, većina igrača i Fiba Euroleague pre toga, bajka još uvek traje, ali realno nemaju oni extra kvalitet za EL nivo, tako da mislim da će pasti kad se ostali timovi uigraju. Videćemo, al to je neka moja prognoza. 

• +1 4
Posted

Pariz će pasti - nema šanse da održe ovaj nivo i pre svega ritam.

Real ne liči ni na šta - doduše ni Fener nije bog zna šta pokazao ali Real je užas - bukvalno im niko od spoljne linije ne igra ništa - Kampaca su prebili kao mačku, sve je sam morao.

Bazirali su igru spolja na Musi i Hezonji a ovi u totalnom kanalu.

Posted
19 minutes ago, Djolle said:

Zvezda ih je dobila na strani

Ovog trenutka ne bi, to je bila njihova prva utakmica u EL i bukvalno smo ih dobili na iskustvo i što Nedović nije video svoju senku tog jutra kad je izlazio iz stana.

Sad kad mi ovoliko osciliramo i bez Bolomboja, a njima se osladilo da skidaju skalpove, pojeli bi nas ko mače džigericu.

Posted
1 minute ago, Valk said:

Ovog trenutka ne bi, to je bila njihova prva utakmica u EL i bukvalno smo ih dobili na iskustvo i što Nedović nije video svoju senku tog jutra kad je izlazio iz stana.

Sad kad mi ovoliko osciliramo i bez Bolomboja, a njima se osladilo da skidaju skalpove, pojeli bi nas ko mače džigericu.

Moguće, ali kažem birao bih uvek Pariz za protivnika u PO pre Oly, Pao, Fenera, Barse, Monaka pa i pre Reala koji je trenutno u lošoj formi. Verujem da bi i većina Zvezdaša isto za Zvezdu.

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Mene ovaj Pariz podseća na one Nešove Sunse, Majk di Splitter im utuvio u glavu da igraju gung-ho i pripaljuju kad god stignu. Još neverovatnije zvuči da su trenutno prvi sa EK igračima, bez top-tier talenta na bilo kojoj poziciji.

Pašće oni sigurno, možda i skroz do plejina, ali čak i sa tim padom veliki respekt za pokazano i rezultate u debi sezoni.

• +1 4
Posted
1 hour ago, goofs said:

Mene ovaj Pariz podseća na one Nešove Sunse, Majk di Splitter im utuvio u glavu da igraju gung-ho i pripaljuju kad god stignu. Još neverovatnije zvuči da su trenutno prvi sa EK igračima, bez top-tier talenta na bilo kojoj poziciji.

Pašće oni sigurno, možda i skroz do plejina, ali čak i sa tim padom veliki respekt za pokazano i rezultate u debi sezoni.

Ono sto mene iznenadjuje kod njih je sto peglaju odlicnu odbranu, treci su po defanzivnom rejtingu. Gube jako malo lopti (bolji su i od nas u tom segmentu, drugi najbolji u celoj ligi), treca najbolja skakacka ekipa. Znaci nije ono da im sve zivo ulazi, procenti su im malo ispod proseka, ali pice svoj ubitacni tempo, rotiraju tako da nije bitno kojih su 5 na parketu, igraju manje vise isto..

• +1 2
Posted

Južni Sudan, odavno je očigledno 

Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Ono sto mene iznenadjuje kod njih je sto peglaju odlicnu odbranu, treci su po defanzivnom rejtingu. Gube jako malo lopti (bolji su i od nas u tom segmentu, drugi najbolji u celoj ligi), treca najbolja skakacka ekipa. Znaci nije ono da im sve zivo ulazi, procenti su im malo ispod proseka, ali pice svoj ubitacni tempo, rotiraju tako da nije bitno kojih su 5 na parketu, igraju manje vise isto..

Da, da, nemaju eltini kvalitet, ali trče i peglaju ko nenormalni. Ja bih rekao da atletika igra sve veću ulogu u EL, Pariz je među najmlađim timovima (mi takođe), a liga je generalno stara, elitni igrači su sve stariji i u jednom trenutku to mora doći do izražaja.

Sam atleticizam ti sigurno neće biti dovoljan za one kritične trenutke kad se lomi i finiš sezone, ali ovako usputno tokom lige očigledno radi jak posao.

S druge strane, imamo i primer Albe koja je po pejsu najbrža (PSG je drugi) i najmlađa (mi smo drugi) ekipa lige, pa su opet zakucani za dno, tako da velike zasluge idu Spliteru na urađenom poslu.

• +1 3
Posted (edited)

jbte nemaju elitni kvalitet

baš bih voleo da neko napiše šta je elitno u ovom basketu koji igra partizan, pišem o igri a ne liku i delu želi-mira.

elitna fizička sprema za tuča igru - a fiziku ima i pariz onoliko, trče ko električni zečevi

Edited by Eleniko
Posted

Nisam napisao da Partizan ima elitni kvalitet. Elitni kvalitet u EL su Slukas, Vezenkov, Majk Džejms, Lesor, Panter itd. Igrači koji su tu već godinama i koji su prve violine svojih ekipa. Partizan nema takvih igrača, ali ima par Evroligaša, Pariz nema čak ni to.