December 10, 20241 yr 48 minutes ago, Moća said: Od Lapova do Barselone za dve godine Pa mi smo dosta solidni™ u tom 3x3 sektoru, što čudi da je igrao turnir kod nas?
December 10, 20241 yr Pariz ili je najveci user u istoriji ili ubedljivo najbolji skauting i selekcija ekipe ikada. Vreme ce pokazati.
December 10, 20241 yr Kalenic je od Vose do Fenera isto za 2 godine, od fiskulturnih sala do finala EL za nepune 3 Edited December 10, 20241 yr by Ratamahatta
December 10, 20241 yr Just now, smooth.Op said: Kakve veze ima Barselona, dozvolite? Kapiram da je uzeo rendom jako gostovanje
December 10, 20241 yr 1 minute ago, Ratamahatta said: Kalenic je od Vose do Fenera isto za 2 godine, od fiskulturnih sala do finala EL za nepune 3 Omiljeni Željkov ne-Partizanov igrač u trenutnoj EL uz Gabija Deka.
December 10, 20241 yr 54 minutes ago, Hele said: Pariz ili je najveci user u istoriji ili ubedljivo najbolji skauting i selekcija ekipe ikada. Vreme ce pokazati. Pa Isalo je sa sobom iz Bona poveo Šortsa, Vorda, Hereru, Kracera, Malkolma. Prethodno počistio skoro ceo tim. Otišli igrači kao što su Gegić, Kamagate, Toupane, Sleva, Begarin, Tyrone Wallace, Michael Roll... Doveo je Hifija i Jantunena. Po njegovom odlasku, za EL su dovedeni Hayes, Lo, Ouattara, Hommes.
December 10, 20241 yr Uatara je Zare Djurovic evropske kosarke Lo me podseca na nekog glodara iz crtanih, cim ga vidim kako tapka govno mi se smrzne, tesko nama
December 10, 20241 yr 37 minutes ago, smooth.Op said: Pa Isalo je sa sobom iz Bona poveo Šortsa, Vorda, Hereru, Kracera, Malkolma. Prethodno počistio skoro ceo tim. Otišli igrači kao što su Gegić, Kamagate, Toupane, Sleva, Begarin, Tyrone Wallace, Michael Roll... Doveo je Hifija i Jantunena. Po njegovom odlasku, za EL su dovedeni Hayes, Lo, Ouattara, Hommes. Pa ok, to je jasno, pitanje je kako su EK igraci prvi u EL. Edited December 10, 20241 yr by Hele
December 10, 20241 yr Inače, u stručnom štabu su Ivanovićev pomoćnik iz Zvezde, Karles Marko i Ivanovićev sin Stefan.
December 10, 20241 yr On 7. 12. 2024. at 20:09, Valk said: Kladim se da je forum pun pitomaca te klinike Evo ja sam bio Godinu pre je između ostalih bio i Gordon Herbert, to leto su uzeli zlato. Edited December 10, 20241 yr by theanswer
December 10, 20241 yr 38 minutes ago, smooth.Op said: Ivanovićev sin Stefan. Zar on nije u štabu Pariza?