December 5, 20241 yr Loni Voker kara efes. Hmm, zvuči kao ime nekog novog benda. Edited December 5, 20241 yr by Kreator
December 5, 20241 yr Auuuu kakav brodolom Efesa. Vratili se u život koliko toliko Edited December 5, 20241 yr by Kreator
December 5, 20241 yr Trinki Pinki se buni sto Belosevic provalio da zapisnicki sto kasnije pusta vreme. 😂 Na +17 Kakva sprdnja
December 5, 20241 yr Moneke 17p 8sk za poluvrijeme. Ne doticu ga price o transferu Idealan za Real Madrid da im okrene sezonu Edited December 5, 20241 yr by MiddleClass
December 5, 20241 yr Previše je igrača u Realu koji su totalno u autu.. Hezonja, Musa, kao baba i deda u Zvezdi 😂
December 5, 20241 yr 11 minutes ago, Midžeta said: Real se raspada Moraju pocerati Chus Matea. Samo ne znam koga misle dovesti... Spahiju, Repesu...
December 5, 20241 yr Just now, MiddleClass said: Moraju pocerati Chus Matea. Samo ne znam koga misle dovesti... Spahiju, Repesu... Saleta 👍
December 5, 20241 yr 2 minutes ago, MiddleClass said: Moraju pocerati Chus Matea. Samo ne znam koga misle dovesti... Spahiju, Repesu... lik bi bio ekonom u valjadolidu da nije panter reagovao onomad
December 5, 20241 yr Just now, assignment said: Saleta 👍 Obradovica? Moze... Ako mislis na celafuta to je kao da daju fudbalski klub Predragu Spasicu
December 5, 20241 yr 2 minutes ago, MiddleClass said: Moraju pocerati Chus Matea. Samo ne znam koga misle dovesti... Spahiju, Repesu... At this rate koga god, ovo je stvarno lose, stoji i da je Fener dobro igrao, ali ovo sto sam bacala.pogled Real stv ni na sta ne lici, igra samo Kampaco, ostali pakao
December 5, 20241 yr jes, saće baš real na 20 tekmi do kraja da se cima polako pa kad bude došlo vreme, igraće drugi nek menjaju trenere i timove sada