December 4, 20241 yr Just now, smooth.Op said: Virtus obnovio parket po ugledu na Partizanov. Tim Šnajder kao mlađi brat Feđe Štukana. Feđa je u to vreme bio u Nemačkoj
December 4, 20241 yr 13 minutes ago, cartman said: Krvare oci Nisam mogla da ih zagasim, odusevio me raspad 13 minutes ago, MiddleClass said: Koji raspad Virtusa Uzasni su, brat Toko propo ko žeton
December 4, 20241 yr 2 minutes ago, Midžeta said: Uzasni su, brat Toko propo ko žeton Imam Šengeliju i Bankija na fantaziju 🤣
December 4, 20241 yr 2 minutes ago, smooth.Op said: Imam Šengeliju i Bankija na fantaziju 🤣 E jbg Smootharo 🤣🤣 Inave poluprazna (megagiga)Segafređo arena i ovaj sivi parket bas dodaju na utisku totalnog raspada i otuznosti
December 4, 20241 yr @smooth.Op Šengalija igra kao da mrzi tebe lično Dj u Milanu pokidao sa izborom muzike
December 4, 20241 yr 1 hour ago, smooth.Op said: Imam Šengeliju i Bankija na fantaziju 🤣 Mozda nas Banki ipak ispostuje
December 4, 20241 yr Just now, Jimmy Kowalski said: Clyburn magarac.. Jest. Mada ih je vratio u zivot pre toga.
December 4, 20241 yr Trojka 15 i 22 % respektivno, ne pamtim da sam video gori procenat I to sve cigla za ciglom, ili jedva do prvog obruca ili obaraju semafor Edited December 4, 20241 yr by Lord Stef
December 4, 20241 yr Ovo igrači prilično često rade, klaj klaj prevedu loptu i završe kretenskim pokušajem sa 2 metra više nego što bi trebalo, niti ostave priliku za ofanzivni skok Edited December 4, 20241 yr by theanswer
December 4, 20241 yr 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Clyburn magarac.. Nije bilo Brendona pa da se zaleti Edited December 4, 20241 yr by smooth.Op