December 4, 20241 yr 1 hour ago, MiddleClass said: Cima Moneke na transfer listi taman kad smo kupili veliko pojačanje bez ramena
December 4, 20241 yr 3 hours ago, MiddleClass said: Cima Moneke na transfer listi Glupi baskijci, malo im je bilo ostojinih 800 tisuca, sad ce da ode za dzabe
December 4, 20241 yr Bili drugi put u nedelju dana pojo dusu Panatinaikosu Edited December 4, 20241 yr by Ratamahatta
December 4, 20241 yr Samo za @pantelia-u, posto me je zvao Virtus gubi od Albe lol Oliške dobile Monako
December 4, 20241 yr ovo što je igrao furnije će se verovatno izučavati bukvalno ko da je bio pijan i to ne na dobar način barcokas je rešio problem klupiranjem ali šteta igrača
December 4, 20241 yr Popular Post Pre jedno 7-8 godina Dule Vujosevic preuzme Bosnu i zamoli nas da mu odradimo (dva bivsa furunasa i ja) skauting report dva potencijalna repstivca Bosne koji su igrali u NCAA i plus nekoliko igraca Francuske protiv koje su igrali. Furnije je bio jedan od tih igraca. Mi pocastvovani sto radimo to za Duleta odradimo maksimalno detaljno i pre nego sto smo poslali gledamo report Furnijea i svi u fazonu, jebote predstavili smo ga kao kesu, a lik ima 20ppg u NBA. @Eleniko
December 4, 20241 yr Koji raspad Virtusa 7 minutes ago, Midžeta said: 2/4 Virtus vs Alba 9:9, praznik košarke
December 4, 20241 yr pa to je bukvalno ovo što je danas igrao, imao je 19 poena i najviše koševa ali iz jedno 40 pokušaja minimum sve je solirao, i trojke i dvojke i ulaze i sveeee i toliko mu je pucao qrac za ostatak tima stvarno ga nisam percepirao kao toliku dijabolu
December 4, 20241 yr Virtus obnovio parket po ugledu na Partizanov. Tim Šnajder kao mlađi brat Feđe Štukana.