December 1, 20241 yr 10 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Kapa dole za Papija, čisto na muškom nivou, ako je uspeo da ispresavija onu sajlu. Baš pričam s kumom pre neko veče, kad su igrali sa Monakom, onaj nema 5% masnoća u telu..
December 2, 20241 yr 2 hours ago, Vasilij Zajcev said: Kapa dole za Papija, čisto na muškom nivou, ako je uspeo da ispresavija onu sajlu. Baš pričam s kumom pre neko veče, kad su igrali sa Monakom, onaj nema 5% masnoća u telu.. Zar nije bila prica i pre 2 godine da se potuko sa Zelimirom? Posle Asvela kad im je poklonio pobedu tamo idiotskim faulom Zajeban je PPP kad ne pije Edited December 2, 20241 yr by Ratamahatta
December 2, 20241 yr 13 hours ago, harper lee said: Imamo najbolje navijace u svijet. A i navijacice. Nja
December 3, 20241 yr Ne znam sad jesam lud i istripovao, ali mislim da sam video bar jedno 10 naslova kako Beograd pobedjuje, opet je domacin F4, dokaz da ovo i ono...
December 3, 20241 yr 8 minutes ago, Midžeta said: Bar nece da se kupuju karte peeko fanceetickects i to je nesto Snašli bi se