Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

Mi smo propustili svoje šanse, sad je vreme da drugi dobiju šansu.

• Replies 15.1k
  • Views 798k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

neću da vidim glava dole, igore

Asvel, Dubai, Hapeol, Pao i Partizan u top pet po placanju fantom

21 minutes ago, Borca said:

Urbonas prenosi da bi projektovani budzet Asvela za narednu sezonu mogao da postavi klub iz Francuske medju klubove sa najvecim budzetima u Evroligi, a vise izvora procenjuje top-5 ili cak potencijalno top-3 budzeta za plate (preko 20 miliona € za plate, a mozda i blizu 25 miliona €).

Eurohoops i Sportando prenose da su Sfairopoulos i Galbiati dva nova imena koja se dovode u vezu sa pozicijom trenera Barselone od naredne sezone.

Sad ce svi ulagati da bi se dokopali statusa evroligaske fransize koje ce Evroliga deliti, racunaju da ce klubovi koji udju u taj krug dugorocno biti evropska kosarkaska elita i da ce dobro ziveti od dela tog kolaca. Asvel je svakako kosarkaski klub sa ozbiljnim renomeom ali ja Toniju Parkeru ne verujem nista, ne bi me zacudilo da ponovo brzo izgubi interesovanje kao onomad kad je gurao brata da bude trener pa to nije izgledalo dobro.

Navodno su braća Buss ušli kao investitori u Asvel, preko svog Buss Sports Capital.

Spanski Encestando prenosi da ce Evrokup sampion Bourg odustati od igranja Evrolige zbog toga sto ne mogu da povecaju budzet u dovoljnoj meri da bi mogli da naprave sto jacu ekipu.

Spanski Encestando prenosi da ce Paolo Galbiati ostati trener Baskonije i naredne sezone.

U zadnje vreme je bilo informacija da Baskonija sprema promenu na klupi od naredne sezone ali je Galbiati objasnio da je u zadnjih par sati pricao sa predsednikom kluba Querejeta-om i da su razjasnili situaciju.

Kakav gospodski klub.

1 hour ago, Milošica said:

Kakav gospodski klub.

Misliš jer se javlja treneru na telefon?

Urbonas prenosi da je Hapoel Jerusalim podneo zahtev Evroligi za licencu na 2 godine i da su se dogovorili sa Sasom Obradovicem oko saradnje od naredne sezone.

Encestando prenosi da ce budzet Asvela naredne sezone biti oko 40 miliona evra.

Eurohoops i Sportando prenose da bi budzet Monaka takodje mogao biti znacajan i mozda slicne visine kao i najavljeni budzet Asvela (ako ne svih 40 onda preko 30 miliona evra).

Encestando takodje prenosi da je Efes potvrdio da je Poirier na sinocnoj utakmici protiv Fenerbahcea pokidao Ahilovu tetivu i da ce biti van terena sigurno u narednih 8-9 meseci.

11 minutes ago, Borca said:

Encestando prenosi da ce budzet Asvela naredne sezone biti oko 40 miliona evra.

Eto kako rastu troškovi za Expo...sad moramo i mi bar 45.

Jako mi je drago ako se pojavljuju klubovi sa većim budžetima.

6 minutes ago, JPM said:

Eto kako rastu troškovi za Expo...sad moramo i mi bar 45.

Što bi rekli u onom podkastu, vi i nemate budžet covid19

Pa mi i ove Francuze plaćamo što smo im kupili Rafale