Jump to content

Liga Evrope 2017/2018

Featured Replies

OK, Alt F4.

bruka koliko ih sudija gura protiv mrtvog cska

Kupovina Lacazettte-a sada dolazi do izrazaja.

1 minute ago, MocaVukotic said:

bruka koliko ih sudija gura protiv mrtvog cska

+milion

ja gledam konferencijski prenos pa mozda nemam pravi utisak, ali ne deluje mi kao da previse guraju ars, za razliku od protiv milana.

mislim da je bio cist penal, i ovaj gol sad je cist. prvi nisam video.

2 minutes ago, ToniAdams said:

jne deluje mi kao da previse guraju ars

+1

Penal ja ne bih svirao, ali je mogao biti sviran...

CSKA i Arsenal nisu isti nivo, jednostavno...

Arsenal pisa po sirotinji.

buljavi je vec padao, ali bilo je kontakta i noga nije ni blizu lopti prisla

kakav pena, čovek već pao pre starta, ali pre svega sam mislio na onaj ofsajd musi kod 1-0. posle penala sam promenio kanal, nema svrhe to gledati, mogu da daju i 62 gola na tu foru, koga boli kurac.

inače, ne kapiram kako ekipa sa odbranom kao što ima cska uopšte dođe do LŠ. gori su i od arsenalove.

Just now, MocaVukotic said:

posle penala sam promenio kanal, nema svrhe to gledati, mogu da daju i 62 gola na tu foru, koga boli kurac.

+1

na koju foru mogu da daju 62 gola? na penal?

Propustili ste Remzijev gol, bolji od Ronaldovog.

9 minutes ago, ToniAdams said:

na koju foru mogu da daju 62 gola? na penal?

Na padanje u 16.

koliko god mi se ogadio arsenal posle dvomeca sa milanom, ne kapiram o cemu govoris. dosta cisto je sve izgledalo, mozda je bolje da sledeci put rusi startuju na loptu nego na nogu.

1 minute ago, ToniAdams said:

koliko god mi se ogadio arsenal posle dvomeca sa milanom, ne kapiram o cemu govoris. dosta cisto je sve izgledalo, mozda je bolje da sledeci put rusi startuju na loptu nego na nogu.

Kako cisto ako je poceo da pada (sam si napisao) i pre starta, i pao bi isto ovako i bez njega? Na sta je uticao taj start onda?

Edited by Meazza