mlatko Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Dosao da pogoedam parove a niko da ih spomene pa vec kad sam ovde, da se vratim i . zalepim...Lajpcig – Marsej Arsenal – CSKA Atletiko – SportingLacio – RB SalcburgInteresantno (kao sto spomenuste) da su iz 8 zemalja.Marsej, Cska, Atletiko, Lacionadam se finalu Marsej-Cska [emoji48]
Meazza Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 2 hours ago, MiddleClass said: Lacio-Atletiko finale i nek osvoji ko hoce. Dva Simeoneova tima. Inace +1.
Meazza Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 2 hours ago, MiddleClass said: Lacio-Atletiko finale i nek osvoji ko hoce. Dva Simeoneova tima. Inace +1.
Ratamahatta Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Jos asova sam se sada setio koji su igrali u oba kluba - osim Simeonea, Vijeri i Jugovic. Jednom ih je Jugovic izbacio dok je igrao za Lacio, da li je to bilo kad su uzeli KPK ili ranije, nisam vise siguran bio sam bas mali.
Cash Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 Ranije je to bilo u kupu uefa. 99-e Lazio uzima poslednji Kpk preko naseg Partizana majke im ga nabijem. Od tad ih je Orasi zamrzio 😁
crtamOrasi Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) Lazio baš ne volem od "Oh, nooo" epizode, a imali su i gomilu baš odvratnih njuški bez trunke stila: Ledesma, Lichtsteiner, Di Canio, Zarate, Mauri, Radu i ultragrozni Lulić. Mada sam u poslednje vreme popustljiviji i ne sećam se da sam navijao protiv njih u Evropi. Ne bih voleo da osvoje išta, al ako igraju protiv Engleza ili nekih smarača iz istočne Evrope onda mi je čak i malčice drago kad dobiju, malo su umiveniji no ranije. Najmanje bih voleo da uzme Arsenal, vreme im je da umru i prekinu muke i sebi i nama što gledamo. e: da ne zaboravim i Canu, ultrakvalitetan kozojeb Edited March 16, 2018 by crtamOrasi
Pantelija jr Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 1 hour ago, crtamOrasi said: "Oh, nooo" epizoda A?
goofs Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 1 hour ago, crtamOrasi said: Lazio baš ne volem od "Oh, nooo" epizode, a imali su i gomilu baš odvratnih njuški bez trunke stila: Ledesma, Lichtsteiner, Di Canio, Zarate, Mauri, Radu i ultragrozni Lulić. Mada sam u poslednje vreme popustljiviji i ne sećam se da sam navijao protiv njih u Evropi. Ne bih voleo da osvoje išta, al ako igraju protiv Engleza ili nekih smarača iz istočne Evrope onda mi je čak i malčice drago kad dobiju, malo su umiveniji no ranije. Najmanje bih voleo da uzme Arsenal, vreme im je da umru i prekinu muke i sebi i nama što gledamo. e: da ne zaboravim i Canu, ultrakvalitetan kozojeb Covece, sve si nabrojao, a nisi najodvratnijeg
crtamOrasi Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 24 minutes ago, Pantelija jr said: A? Utakmica protiv Intera na olimpicu krajem 2009/10 sezone, Roma i dalje koliko toliko konkurentna za titulu, oni se baš i ne trude najblaže rečeno, a navijači razvijaju transparent "oh, nooo" na Interovo vodjstvo. @goofs Ma Couto je baš pogan igrač, kao i još nekolicina iz te generacije (Almeyda, Simeone, Mihajlović), al taj tim je imao toliko igračkog kvaliteta da je to padalo u stoti plan. Ove koje sam spomenuo su generacija trolova iz kanalizacije, krajnje osrednji fudbalski kvaliteti, ali zato rekordno dizanje desanke u vis i poganština na terenu. Sadašnji kapiten je imao onu epizodu sa Rudigerom pre neku godinu, Zarate je salutirao pa se posle pravdao da ne zna ni ko je Hitler, a Di Canio je višestruki povratnik.
John Coltrane Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Zar treba ici decenije u nazad da bi nekom Lacio bio odvratan? Uzima Atletiko lupanjem Vengera u finalu.
Zico Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 U tom slucaju Arsenal dobija mesto u LS bez obzira na rezultat u finalu? Atletiko ce izboriti LS preko Primere.
MiddleClass Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Ne naravno. Samo ako osvoji LE Arsenal ide u LŠ.
Recommended Posts