Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 2017/2018

Cash

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

46

• borris_

39

• Lancia

35

• renne

28

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dosao da pogoedam parove a niko da ih spomene :frust:

pa vec kad sam ovde, da se vratim i . zalepim...

Lajpcig – Marsej 
Arsenal – CSKA 
Atletiko – Sporting
Lacio – RB Salcburg

Interesantno (kao sto spomenuste) da su iz 8 zemalja.

Marsej, Cska, Atletiko, Lacio

nadam se finalu Marsej-Cska [emoji48]

Posted
2 hours ago, MiddleClass said:

Lacio-Atletiko finale i nek osvoji ko hoce.

Dva Simeoneova tima. :) Inace +1.

Posted
2 hours ago, MiddleClass said:

Lacio-Atletiko finale i nek osvoji ko hoce.

Dva Simeoneova tima. :) Inace +1.

Posted

Jos asova sam se sada setio koji su igrali u oba kluba - osim Simeonea, Vijeri i Jugovic. Jednom ih je Jugovic izbacio dok je igrao za Lacio, da li je to bilo kad su uzeli KPK ili ranije, nisam vise siguran bio sam bas mali. :D 

Posted

Ranije je to bilo u kupu uefa. 99-e Lazio uzima poslednji Kpk preko naseg Partizana majke im ga nabijem. Od tad ih je Orasi zamrzio 😁

Posted (edited)

Lazio baš ne volem od "Oh, nooo" epizode, a imali su i gomilu baš odvratnih njuški bez trunke stila: Ledesma, Lichtsteiner, Di Canio, Zarate, Mauri, Radu i ultragrozni Lulić. Mada sam u poslednje vreme popustljiviji i ne sećam se da sam navijao protiv njih u Evropi. Ne bih voleo da osvoje išta, al ako igraju protiv Engleza ili nekih smarača iz istočne Evrope onda mi je čak i malčice drago kad dobiju, malo su umiveniji no ranije.

Najmanje bih voleo da uzme Arsenal, vreme im je da umru i prekinu muke i sebi i nama što gledamo.

e: da ne zaboravim i Canu, ultrakvalitetan kozojeb

Edited by crtamOrasi
Posted
1 hour ago, crtamOrasi said:

"Oh, nooo" epizoda

A? :huh:

Posted
1 hour ago, crtamOrasi said:

Lazio baš ne volem od "Oh, nooo" epizode, a imali su i gomilu baš odvratnih njuški bez trunke stila: Ledesma, Lichtsteiner, Di Canio, Zarate, Mauri, Radu i ultragrozni Lulić. Mada sam u poslednje vreme popustljiviji i ne sećam se da sam navijao protiv njih u Evropi. Ne bih voleo da osvoje išta, al ako igraju protiv Engleza ili nekih smarača iz istočne Evrope onda mi je čak i malčice drago kad dobiju, malo su umiveniji no ranije.

Najmanje bih voleo da uzme Arsenal, vreme im je da umru i prekinu muke i sebi i nama što gledamo.

e: da ne zaboravim i Canu, ultrakvalitetan kozojeb

Covece, sve si nabrojao, a nisi najodvratnijeg

fernando2bmanuel2bcouto.jpg

Posted

Uh, Pepe je stene za Kouta. 

Posted
24 minutes ago, Pantelija jr said:

A? :huh:

Utakmica protiv Intera na olimpicu krajem 2009/10 sezone, Roma i dalje koliko toliko konkurentna za titulu, oni se baš i ne trude najblaže rečeno, a navijači razvijaju transparent "oh, nooo" na Interovo vodjstvo.

@goofs

Ma Couto je baš pogan igrač, kao i još nekolicina iz te generacije (Almeyda, Simeone, Mihajlović), al taj tim je imao toliko igračkog kvaliteta da je to padalo u stoti plan.

Ove koje sam spomenuo su generacija trolova iz kanalizacije, krajnje osrednji fudbalski kvaliteti, ali zato rekordno dizanje desanke u vis i poganština na terenu. Sadašnji kapiten je imao onu epizodu sa Rudigerom pre neku godinu, Zarate je salutirao pa se posle pravdao da ne zna ni ko je Hitler, a Di Canio je višestruki povratnik.

Posted

Zar treba ici decenije u nazad da bi nekom Lacio bio odvratan? :fantom:

Uzima Atletiko lupanjem Vengera u finalu.

Posted

U tom slucaju Arsenal dobija mesto u LS bez obzira na rezultat u finalu? Atletiko ce izboriti LS preko Primere.

Posted

Ne naravno. Samo ako osvoji LE Arsenal ide u LŠ.

• 3 weeks later...