March 16, 20187 yr Dosao da pogoedam parove a niko da ih spomene pa vec kad sam ovde, da se vratim i . zalepim...Lajpcig – Marsej Arsenal – CSKA Atletiko – SportingLacio – RB SalcburgInteresantno (kao sto spomenuste) da su iz 8 zemalja.Marsej, Cska, Atletiko, Lacionadam se finalu Marsej-Cska [emoji48]
March 16, 20187 yr On 16. 3. 2018. at 14:58, MiddleClass said: Lacio-Atletiko finale i nek osvoji ko hoce. Dva Simeoneova tima. Inace +1.
March 16, 20187 yr On 16. 3. 2018. at 14:58, MiddleClass said: Lacio-Atletiko finale i nek osvoji ko hoce. Dva Simeoneova tima. Inace +1.
March 16, 20187 yr Jos asova sam se sada setio koji su igrali u oba kluba - osim Simeonea, Vijeri i Jugovic. Jednom ih je Jugovic izbacio dok je igrao za Lacio, da li je to bilo kad su uzeli KPK ili ranije, nisam vise siguran bio sam bas mali.
March 16, 20187 yr Author Ranije je to bilo u kupu uefa. 99-e Lazio uzima poslednji Kpk preko naseg Partizana majke im ga nabijem. Od tad ih je Orasi zamrzio 😁
March 16, 20187 yr Lazio baš ne volem od "Oh, nooo" epizode, a imali su i gomilu baš odvratnih njuški bez trunke stila: Ledesma, Lichtsteiner, Di Canio, Zarate, Mauri, Radu i ultragrozni Lulić. Mada sam u poslednje vreme popustljiviji i ne sećam se da sam navijao protiv njih u Evropi. Ne bih voleo da osvoje išta, al ako igraju protiv Engleza ili nekih smarača iz istočne Evrope onda mi je čak i malčice drago kad dobiju, malo su umiveniji no ranije. Najmanje bih voleo da uzme Arsenal, vreme im je da umru i prekinu muke i sebi i nama što gledamo. e: da ne zaboravim i Canu, ultrakvalitetan kozojeb Edited March 16, 20187 yr by crtamOrasi
March 16, 20187 yr On 16. 3. 2018. at 20:30, crtamOrasi said: Lazio baš ne volem od "Oh, nooo" epizode, a imali su i gomilu baš odvratnih njuški bez trunke stila: Ledesma, Lichtsteiner, Di Canio, Zarate, Mauri, Radu i ultragrozni Lulić. Mada sam u poslednje vreme popustljiviji i ne sećam se da sam navijao protiv njih u Evropi. Ne bih voleo da osvoje išta, al ako igraju protiv Engleza ili nekih smarača iz istočne Evrope onda mi je čak i malčice drago kad dobiju, malo su umiveniji no ranije. Najmanje bih voleo da uzme Arsenal, vreme im je da umru i prekinu muke i sebi i nama što gledamo. e: da ne zaboravim i Canu, ultrakvalitetan kozojeb Covece, sve si nabrojao, a nisi najodvratnijeg Reveal hidden contents
March 16, 20187 yr On 16. 3. 2018. at 22:18, Pantelija jr said: A? Utakmica protiv Intera na olimpicu krajem 2009/10 sezone, Roma i dalje koliko toliko konkurentna za titulu, oni se baš i ne trude najblaže rečeno, a navijači razvijaju transparent "oh, nooo" na Interovo vodjstvo. @goofs Ma Couto je baš pogan igrač, kao i još nekolicina iz te generacije (Almeyda, Simeone, Mihajlović), al taj tim je imao toliko igračkog kvaliteta da je to padalo u stoti plan. Ove koje sam spomenuo su generacija trolova iz kanalizacije, krajnje osrednji fudbalski kvaliteti, ali zato rekordno dizanje desanke u vis i poganština na terenu. Sadašnji kapiten je imao onu epizodu sa Rudigerom pre neku godinu, Zarate je salutirao pa se posle pravdao da ne zna ni ko je Hitler, a Di Canio je višestruki povratnik.
March 17, 20187 yr Zar treba ici decenije u nazad da bi nekom Lacio bio odvratan? Uzima Atletiko lupanjem Vengera u finalu.
March 17, 20187 yr U tom slucaju Arsenal dobija mesto u LS bez obzira na rezultat u finalu? Atletiko ce izboriti LS preko Primere.