Jozef K. Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Čim nema Salaha drugačije se igra. Šteta što nije bilo 5-3. Očajno je na Liverpul izaći sa 3 u odbrani.
radisa Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Naravno da bi držao Salaha do (pred) kraja. Ne znam ni zašto ga je sad izvlačio, da valjda bude spreman za kostolomce iz Stoka. Henderson suspendovan za revanš, mislim i Lovren. Ne znam ko će igrati u sredini ako Ox ne bude mogao, Can i Lallana su već povređeni. Milner, Wijnaldum, i...? Teško da je neko suspendovan, pošto su se kartoni brisali...
Weenie Pooh Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 2 minutes ago, radisa said: Teško da je neko suspendovan, pošto su se kartoni brisali... Kako brisali, zar se brišu posle četvrtfinala? Evo Hendo nešto tutumrači pred novinarima, ne pitaju ga ništa o kartonima tako da je valjda OK. Lovro bi u svakom slučaju trebalo da se sam suspendovao ovim performansom. Žali bože Matipove povrede. I Oxove, i Canove, i Ljiljanine...
renne Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 valjda će biti neka epska krađa u revanšu, dosta je bilo
crtamOrasi Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Opušteno, sve je pod kontrolom, ovi veze nemaju, dobijamo 3-0 kući Jebeni dabar je mogao konzervativnije, primili bi 2-3 a učačkali bi barem jedan. Jbg.
John Coltrane Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Inace Roma nije primila gol kod kuce (tukla Celski, Karabag, Shahtjor i Barsu a X sa Atletikom).
valter Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 1 minute ago, John Coltrane said: Inace Roma nije primila gol kod kuce (tukla Celski, Karabag, Shahtjor i Barsu a X sa Atletikom). Za sve postoji prvi put,mada nece nam biti lako.Lepo napisah da ne smemo da primimo go,taman i da je bilo 1:0
crtamOrasi Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 2 minutes ago, bradilko said: pa zar nema neki specijal u odbrani za salaha?? Ima, ne isteraš odbranu na 50 metara od gola i pokušaš da imaš igrača viška pri markiranju. I build up uz liniju ne bi bio loš, čisto da se izbegnu vertikalni pasovi posle presinga. A Dabar je uradio sve suprotno, jbg, kao da nije obratio pažnju kako ih je Mourinho neutralisao pre mesec dana.
John Coltrane Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Kaze Klop "we are Liverpool it's all inclusive" vezano za ova 2 brzo primljena gola. Izgleda da je Ox zesce sjeban.
Weenie Pooh Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 A jebiga, hteo je čovek da igra fudbal, ne treba mu zamerati zbog toga. Nije Salah sam po sebi nerešiv problem, ali postaje takav ako pustiš Firmina da izbacuje njega i Senegalca u kontrama. Plus posle kad digneš ruke pa ga ostavljaš jedan na jedan da radi šta hoće. Kaže Klopp da se Ox ozbiljno sjebao, gotova sezona i za njega
189- Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 25 minutes ago, radnik said: Ako imaju mozga u UEFA Brych treba da sudi finale. pa red bi bilo da sudi i trecu utakmicu liveroola zaredom
čekmeže Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Sad kad nema Oxa i zvanično imamo tri igrača sredine, ko li će igrati protiv Stouka? Hendara ne sme dobiti karton u revanšu, ostaje da Džanu daju to što Milner pije da se nekako povrati za finale.
Mercuzzio Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Just now, Weenie Pooh said: A jebiga, hteo je čovek da igra fudbal, ne treba mu zamerati zbog toga. Nije Salah sam po sebi nerešiv problem, ali postaje takav ako pustiš Firmina da izbacuje njega i Senegalca u kontrama. Plus posle kad digneš ruke pa ga ostavljaš jedan na jedan da radi šta hoće. Kaže Klopp da se Ox ozbiljno sjebao, gotova sezona i za njega Hoće li biti spreman za SP?
Recommended Posts