August 16, 20177 yr Oly dosta bolji igracki, ali nisu slozeni kako treba. Sta je radio Fortunis na klupi, to samo Besnik zna. Rijeka igra svoje standardno.
August 16, 20177 yr Ja sam ukačio i grupu Agata... Šta sam bogu zgrešio... :( Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Mene je sramota, ako nije njih. Što bi gotivno bilo da Rijeka ponovo prođe sa 1:1, 0:0. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
August 16, 20177 yr Desnica je dobio drugi žuti, tj. crveni, jer je nastavio akciju iako je sudija svirao ofsajd... pošto ga naravno nije čuo.
August 16, 20177 yr Ne volim Oly, ali je Rijeka klasicna disciplinovano-mediokritetska ekipa. Sluzice za podsmeh u grupama ako prodje, a mislim da nece iako ovde zavrsi egal.
August 16, 20177 yr Desnica je dobio drugi žuti, tj. crveni, jer je nastavio akciju iako je sudija svirao ofsajd... pošto ga naravno nije čuo. Tako je. Bili na utakmici nas deset iz zgrade, a samo dva navijali inače za Rijeku
August 16, 20177 yr Ne volim Oly, ali je Rijeka klasicna disciplinovano-mediokritetska ekipa. Sluzice za podsmeh u grupama ako prodje, a mislim da nece iako ovde zavrsi egal. Sad reci pošteno ko je ostavio bolji utisak protiv Olimpijakosa. Mi ili Rijecani.
August 16, 20177 yr Uzasno se krecu Pirejci nakon 1:1. Ovo sto takticki igra Rijeka je svemirski fudbal za Partizan. Edited August 16, 20177 yr by Toni Sumaher
August 16, 20177 yr Deda Adebayor krvavo zarađuje svoju penziju, bori se i trči kao lav iz savane u poslednjoj borbi tokom sezone parenja.
August 16, 20177 yr Tako je. Bili na utakmici nas deset iz zgrade, a samo dva navijali inače za Rijeku taj sudija je tad diskvalifikovan, nikad više nije sudio nijednu internacionalnu utakmicu, sudio je sledeće godine samo u belgijskoj ligi, posle više ni tu, sve do 2010, kad se na kratko vratio sudjenju pre penzije.