Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Oly dosta bolji igracki, ali nisu slozeni kako treba. Sta je radio Fortunis na klupi, to samo Besnik zna. Rijeka igra svoje standardno.
Jozef K. Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Ja sam ukačio i grupu Agata... Šta sam bogu zgrešio... :( Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Mene je sramota, ako nije njih. Što bi gotivno bilo da Rijeka ponovo prođe sa 1:1, 0:0. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
aram Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Desnica je dobio drugi žuti, tj. crveni, jer je nastavio akciju iako je sudija svirao ofsajd... pošto ga naravno nije čuo.
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Ne volim Oly, ali je Rijeka klasicna disciplinovano-mediokritetska ekipa. Sluzice za podsmeh u grupama ako prodje, a mislim da nece iako ovde zavrsi egal.
raskopcani Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Desnica je dobio drugi žuti, tj. crveni, jer je nastavio akciju iako je sudija svirao ofsajd... pošto ga naravno nije čuo. Tako je. Bili na utakmici nas deset iz zgrade, a samo dva navijali inače za Rijeku
Cash Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Ne volim Oly, ali je Rijeka klasicna disciplinovano-mediokritetska ekipa. Sluzice za podsmeh u grupama ako prodje, a mislim da nece iako ovde zavrsi egal. Sad reci pošteno ko je ostavio bolji utisak protiv Olimpijakosa. Mi ili Rijecani.
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 (edited) Uzasno se krecu Pirejci nakon 1:1. Ovo sto takticki igra Rijeka je svemirski fudbal za Partizan. Edited August 16, 2017 by Toni Sumaher
Redoran Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Deda Adebayor krvavo zarađuje svoju penziju, bori se i trči kao lav iz savane u poslednjoj borbi tokom sezone parenja.
aram Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Tako je. Bili na utakmici nas deset iz zgrade, a samo dva navijali inače za Rijeku taj sudija je tad diskvalifikovan, nikad više nije sudio nijednu internacionalnu utakmicu, sudio je sledeće godine samo u belgijskoj ligi, posle više ni tu, sve do 2010, kad se na kratko vratio sudjenju pre penzije.
Recommended Posts