Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga šampiona 2017/18

Featured Replies

Ispadaju previse bradaric i vesovic, dto im nije bas svojstveno

• Replies 5.8k
  • Views 334.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Rijeka i Velez su bili dva najsimpaticnija kluba ex lige.

A Željo ti nije bio simpa

Vardar

...

3 crvena?

meni je rijeka od tada simpa. za real igrali štilike, kamačo, i mislim šuster

za rijeku mauro ravnić, sredojević, malbaša, gračan...

kakvo je to demoliranje bilo na kantridu

:o

@arle & raskopcani

dugo je taj mit vladao da je desnica dobio crveni zbog prigovora. crveni je dobio jer je pomerio loptu kod nekog faula

Edited by kud u maglu Simoviću

Nebo se otvorilo nad Stambolom pa se u Žitogradu™ sada igra kvalitetan vaterpolo.

to već spada u mitove i legende, taj "prigovor" desnice... inače prva tekma na kojoj sam bio, a da nije igrao partizan, bilo je finale kupa hajduk-rijeka na JNA, mislim 1987. bilo jedno dvajs hiljada ljudi, svi minus par hiljada splićana navijali za rijeku, 0-0 regulare, isto i produžeci, i onda, nakon 11 serija, hajduk dobija na penale....

pardons, bilo je 1-1 regulare, asanović penal, pa onda pred kraj rijeka izjednačuje

Edited by MocaVukotic

A tek 99-e kakvo je to bilo demoliranje kumse

to već spada u mitove i legende, taj "prigovor" desnice... inače prva tekma na kojoj sam bio, a da nije igrao partizan, bilo je finale kupa hajduk-rijeka na JNA, mislim 1987. bilo jedno dvajs hiljada ljudi, svi minus par hiljada splićana navijali za rijeku, 0-0 regulare, isto i produžeci, i onda, nakon 11 serija, hajduk dobija na penale....

Bilo 1-1. Asanovic penal u prvom, pa Mladenovic u drugom pol za Rijeku. Navijaci CZ i P sa Rijecanima na severu JNA. Jug pun Splicana.

Edited by Toni Sumaher

Al' Napoli promasuje...

tad su isto kukali da su bili pokradeni, al se nesećam detalja

sudio zoran petrović

oni su zvezdu tukli malo malo u beogradu, a mi ih nismo dobili na kantridi 20-30 godina

dobili smo ih prvi put posle te decenijake dominacije 80 i neke, a kuriozitet je da smo igrali u njihovim dresovima(plavim) jer su dresovi u kojima smo izašli bili suviše slični

tako nešto, davno je bilo u pičku materinu....

1-1

• Author

Kakav gol!

Golčina Olya

Žitograd sabijao španske vaterpoliste desetak minuta i zasluženo izjednačio. Prošlo im je nekoliko pasova u prostor po zemlji, voda nekim čudom nije zaustavila loptu a protivnička odbrana nije uspela da ih preseče čak ni uz pomoć "vodenih" uklizavanja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.