Jump to content

Liga šampiona 2017/18

Featured Replies

Neonske ulice?! Uvek su me fascinirale ove spodobe koje izdaje PGP, a koje se oglasavaju samo na HT tekmi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

taj neki jedan dostojan cukin naslednik

Ja sam ukačio i grupu Agata... Šta sam bogu zgrešio... :(

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Ja sam Rijeku (klub) zagotivio zbog Nenada Gračana. Bio sam srećan kao roda kada mi se pre nekoliko godina pridružio na večeri u svom restoranu u Opatiji.

Uključih se upravo na poluvreme na RTS2... Sunce ti, ovakav transfer™ skoro nisam imao...

?¿

Sve prednosti rts hd kanala se vide tek u poluvremenu, kada nema reklama i spotova pgp. Samo hajlaci do iznemoglosti i zagrevanje rezervi

?¿

Puštaju mlade i neafirmisane rokere koji su debelo zašli u 6 deceniju života...

?¿

Ćuti i budi srećan što to ne vidiš i ne čuješ. Svaki put kad posetim matorce u Srbiji zapadne me nešto od tih PGP RTS bendova, dođe mi da skočim sa terase momentalno.

:P fala

kad već traju "sećanja", iskoristio bih priliku da upoznam ove mlađe članove sa gorepomenutim dvomečom rijeke i real madrida u drugoj rundi uefa kupa 1984/85, rijeka dobija prvi meč na kantridi sa 3-1, usput očitavši lekciju kraljevskom klubu, briljirali fegić i desnica, u revanšu real dobija 3-0 posle neviđene, bezočne sudijske krađe u drugom poluvremenu, dva crvena kartona za riječane uz izmišljen penal. u prvom kolu su izbacili real valladolid pobedom u gostima od 4-1.

Rijeka i Velez su bili dva najsimpaticnija kluba ex lige.

I Desnica dobija crveni za prigovaranje... inace gluhonijem

kad već traju "sećanja", iskoristio bih priliku da upoznam ove mlađe članove sa gorepomenutim dvomečom rijeke i real madrida u drugoj rundi uefa kupa 1984/85, rijeka dobija prvi meč na kantridi sa 3-1, usput očitavši lekciju kraljevskom klubu, briljirali fegić i desnica, u revanšu real dobija 3-0 posle neviđene, bezočne sudijske krađe u drugom poluvremenu, dva crvena kartona za riječane uz izmišljen penal. u prvom kolu su izbacili real valladolid pobedom u gostima od 4-1.

Gluhonijemi Damir Desnica dobio crveni zbog prigovora ili tako nesto?

Nešto svežije ipak sudijska krađa u prošlom kolu, kada je Rijeka nezasluženo prošla

Gluhonijemi Damir Desnica dobio crveni zbog prigovora ili tako nesto?

Da, to... :isuse:

Jebeni real je uvek bio jebeno povlašćen...

Guest
This topic is now closed to further replies.