August 16, 20177 yr Neonske ulice?! Uvek su me fascinirale ove spodobe koje izdaje PGP, a koje se oglasavaju samo na HT tekmi. Sent from my iPhone using Tapatalk
August 16, 20177 yr Ja sam ukačio i grupu Agata... Šta sam bogu zgrešio... :( Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
August 16, 20177 yr Ja sam Rijeku (klub) zagotivio zbog Nenada Gračana. Bio sam srećan kao roda kada mi se pre nekoliko godina pridružio na večeri u svom restoranu u Opatiji.
August 16, 20177 yr Uključih se upravo na poluvreme na RTS2... Sunce ti, ovakav transfer skoro nisam imao... ?¿
August 16, 20177 yr Sve prednosti rts hd kanala se vide tek u poluvremenu, kada nema reklama i spotova pgp. Samo hajlaci do iznemoglosti i zagrevanje rezervi
August 16, 20177 yr ?¿Puštaju mlade i neafirmisane rokere koji su debelo zašli u 6 deceniju života... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
August 16, 20177 yr ?¿ Ćuti i budi srećan što to ne vidiš i ne čuješ. Svaki put kad posetim matorce u Srbiji zapadne me nešto od tih PGP RTS bendova, dođe mi da skočim sa terase momentalno.
August 16, 20177 yr kad već traju "sećanja", iskoristio bih priliku da upoznam ove mlađe članove sa gorepomenutim dvomečom rijeke i real madrida u drugoj rundi uefa kupa 1984/85, rijeka dobija prvi meč na kantridi sa 3-1, usput očitavši lekciju kraljevskom klubu, briljirali fegić i desnica, u revanšu real dobija 3-0 posle neviđene, bezočne sudijske krađe u drugom poluvremenu, dva crvena kartona za riječane uz izmišljen penal. u prvom kolu su izbacili real valladolid pobedom u gostima od 4-1.
August 16, 20177 yr kad već traju "sećanja", iskoristio bih priliku da upoznam ove mlađe članove sa gorepomenutim dvomečom rijeke i real madrida u drugoj rundi uefa kupa 1984/85, rijeka dobija prvi meč na kantridi sa 3-1, usput očitavši lekciju kraljevskom klubu, briljirali fegić i desnica, u revanšu real dobija 3-0 posle neviđene, bezočne sudijske krađe u drugom poluvremenu, dva crvena kartona za riječane uz izmišljen penal. u prvom kolu su izbacili real valladolid pobedom u gostima od 4-1. Gluhonijemi Damir Desnica dobio crveni zbog prigovora ili tako nesto?
August 16, 20177 yr Nešto svežije ipak sudijska krađa u prošlom kolu, kada je Rijeka nezasluženo prošla
August 16, 20177 yr Gluhonijemi Damir Desnica dobio crveni zbog prigovora ili tako nesto?Da, to... Jebeni real je uvek bio jebeno povlašćen... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk