189- Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 (edited) kakav autogol mladih momaka u poslednjem minutu https://my.mixtape.moe/afjakc.mp4 Edited August 15, 2017 by 189-
Toni Sumaher Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Izdrža FC FCSB Ispeglace ih Sporting u revansu.
Weenie Pooh Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Gruja, lep šut... Još lepše je izbacio Salaha u kontru malo pre tog šuta. A malo ranije doduše napravio glup faul. Klopp bi mogao da toleriše propuste u odbrani u zamenu za sposobnost da bar nešto odigra napred, i ubaci ga u startnu postavu protiv Palasa. Jesu li Gruja i Milivojević igrali zajedno u Zvezdi ili je ovaj drugi otišao ranije?
El Patron Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Ceski fudbal je izgleda bas u qrcu... Verovatno su im ispali svi predstavnici u Evropi, ne znam da li im je ostao jos neko osim Slavije. Steaua je dobra ove sezone, danas su igrali bez Budeskua. Alibek je odlican napadac.
MiddleClass Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Nisu igrali zajedno Vini. Mijailovic i Milivojevic su drzali vezu.
levi Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Apsolutno nezaslužen poraz Hoffenfeihma, jbg Česi nisu imali ni sreće, Apoel je za Slaviju stari rutiner u Evropi
Weenie Pooh Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Jebiga, onda jedino da se nadamo da se Klop u srpski fudbal razume koliko i ja pa ga ipak gurne u postavu zbog iskustva protiv bivšeg saigrača :(
El Patron Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Verovatno su im ispali svi predstavnici u Evropi, ne znam da li im je ostao jos neko osim Slavije. Steaua je dobra ove sezone, danas su igrali bez Budeskua. Alibek je odlican napadac. Gledam sad kod Ceha je ipak ostala i Viktorija u kvalifikacijama za Le, a i neki Zlin. Trazim protiv koga igraju, pomislio sam da je greska, ali ladno su direktno u LE, valjda su uzeli kup tamo... Od sledece sezone ceski sampion ide direktno u ligu sampiona
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 A gde je seltik u ovim finalima lige evrope? Nisam ispratio, ali prilično je nemoguće da je brendan izduvao
Cane Vukic Prebranac Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Какви издувао, сутра са моћном Астаном
Recommended Posts