copkillah Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Možda dečko voli gradski prevoz, bude malo sam sa sobom, sluša muziku. Nisam ironičan.
Nikodije Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 ja cenim da zivi blizu hale, pa nema potrebe da ide taksijem, ko neka strina
Miralem Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ma nista, milina pre i posle treninga po jos sat guzvanja u busu. Ima da se ocelici, pa ce i odbranu da zaigra. ti znas da on zivi u borci i da mu treba 1 sat da stigne na trening javnim prevozom? jos ima i srece, mogo bi i da ne dobija ni za to, pa da ide peske.
Milogled Bluff Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Mozda ne voli da ga smaraju taksisti svojim pricama
ZokiAsov Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Taj fazon. Nema matorog taksiste koji nije jebo Bubu Miranovic.
pacey defender Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Možda je previsok za automobil, imajući u vidu njegovu vertikalnost
copkillah Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Možda je previsok za automobil, imajući u vidu njegovu vertikalnost Teško, uzevši u obzir da 1 Ivan Miljković vozi Smarta.
goofs Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 ti znas da on zivi u borci i da mu treba 1 sat da stigne na trening javnim prevozom? jos ima i srece, mogo bi i da ne dobija ni za to, pa da ide peske. Ako se trenira u Pioniru nema sanse da mu treba 1 sat, mozda pola.
Miralem Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 mozda voli gsb jer se tu pripije nekoj ribi i dise joj za vrat.
James Marshall Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Jbt, klinac od 2 metra i 17 godina pa sad još treba da ga vozikaju kolima na trening, pa jbt, nije od svile i karamela, otac mu izgleda normalan, neće da ga napravi na debila. A šta će drugo da radi sa 17 godina, srećom ne mora da šljaka 12 sati na nekoj traci, fala bogu da ima vremena da ide na trening gradskim. Ide još 500 hiljada Beograđana na posao i na treninge gradskim.
Milogled Bluff Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Toni Adams ide medjugradskim. Kad odem kod njega u goste tri dana me drma dzet leg
levi Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) Profesionalni sportista ne treba da ide prevozom i peške, biciklom itd. To su samo neka od odricanja koja zahetva njihov posao. Druga je stvar što neko voli pred spavanje da čuje bajku o siromašnom klubu za koga se igra za stipendiju i markicu I Miloje vozi Smarta btw, to je isto prizor. Miloje iz Mege Edited November 2, 2017 by levi
Delija67 Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ja sam svojevremeno cesto vidjao Vladimira Ticu u 16ici. Ustajale su mu babe da sedne jer nije mogao normalno da stoji u autobusu nego se krivio ili cucao. Zanimljiv je bio i prizor Stragija koji vozi peglicu. Izvadio prednja sedista i napravio jednosed za sebe.
Nikodije Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 a ja igora rakocevica video u 15-ici 1999, tada je vec bio ime i svkako imao kintu za taksi.
Recommended Posts