Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

Posted

Rekoh ja Partizan uzima titulu.

Ako, samo da više ne kukate na zulum

jbt, iz prve sam pomislio da latentno patkometrises, a ti si jbeno ozbiljan
  • Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jel se pojedinci i dalje kurobecaju i odbijaju da priznaju da je bata usao u kkp, il je tajna dovodjenja ovih silnih igraca  u naprednom marketingu? :fantom:

Posted

Oseca se izvesna doza straha u predgradju.

Jbt, sta ce tek biti kad zaista budu imali razloga za strah. Ustvari, sta sta ce biti, znamo to, gledali smo 14 godina

Posted

jbt, iz prve sam pomislio da latentno patkometrises, a ti si jbeno ozbiljan

Naravno da sam ozbiljan.

Nije sramota plašiti se jačih od sebe, kao što ste vi trenutno jači on nas

Posted (edited)

Naravno da sam ozbiljan.

Nije sramota plašiti se jačih od sebe, kao što ste vi trenutno jači on nas

cekaj, ti stvarno mislis da bismo mi imali neke sanse protiv barselone i makabija? podsetio bih te na malo poznatu cinjenicu da nas je 1 alba nakantala 30 razlike i da nismo uspeli da pobedimo kuci jebeni ljetuvos ritas. Jedino ako ne smatras da je samuels ono sto nam je nedostajalo da udjemo u krug najjacih evropskih timova Edited by Milogled Bluff
Posted

šestog je derbi, pa ćemo svi videti

batali i barsu i albu i sve ostalo

Posted (edited)

cekaj, ti stvarno mislis da bismo mi imali neke sanse protiv barselone i makabija? podsetio bih te na malo poznatu cinjenicu da nas je 1 alba nakantala 30 razlike i da nismo uspeli da pobedimo kuci jebeni ljetuvos ritas. Jedino ako ne smatras da je samuels ono sto nam je nedostajalo da udjemo u krug najjacih evropskih timova

da je Samuels takva zverina kupio bi ga neki EL tim. ono što je tu presudno i što daje toliku dodatnu vrednost je Samuels u Mutinim rukama. e to je ono čega se , sasvim opravdano, plaše navijači crvene zvezde. oni i nemaju neke specijalne strance, jadni morali da se zadovolje nekim crnogorcem ročestijem.

Edited by Lezilebovich
Posted

Demantovao na tviteru da dolazi, cekamo da vidimo ko je sledeci.

Maznula nam Zvezda pre par meseci Jovanovica i Jankovica, a mi dovodimo Samarda i videcemo koga.Zanimljivo koliko tada u tom trenutku nismo mogli da dovedemo, dok sada dovodimo dosta skuplje zveri pod kosem.

Posted

U Francusku ne putuju Samardo i Novica. Samardo iz razloga što nije uspeo da sredi vizu za ovako kratko vreme, dok je kod Novice u pitanju mala povreda kuka. Ne igra da bi igrao u večitom derbiju.

Posted

Ako dodju Zagor i Kvinsi, mislim da nam je onda plej of zagarantovan.

Posted

Kevin Dzons je sledeca meta. Ne verujem nesto u dolazak Zagora, no videcemo.

Sa ovom dvojicom ako se Zvezda ne pojaca, razlika u kvalitetu bice minimalna u njihovu korist.

Posted

jones je car, kvinsi klovnovska majmuncina.

Posted

jel se pojedinci i dalje kurobecaju i odbijaju da priznaju da je bata usao u kkp, il je tajna dovodjenja ovih silnih igraca  u naprednom marketingu? :fantom:

koliki su ugovori tim silnim igračima, znaš li?

Posted

jones je car, kvinsi klovnovska majmuncina.

+1

Plus još i crnac. Oh, wait...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...