Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cure neki infoi iz cacanskih krugova da ovo oko Zagorca i nije prazna prica koliko je izgledalo, ma koliko mi je tesko da u to i poverujem.

Posted

Ostoja najavio dovodjenje cetvorke i rekao da ce svi biti iznenadjeni kad cuju ime.

A sve se nema!!!

Posted

Aj i da okacimo

Košarkaški klub Partizan nedavno je angažovao centra Samarda Semjuelsa koji je imao dobar debi protiv Cibone, ali sa ovim Jamajčaninom nije zatvoren spisak novajlija kod crno-belih. Naime, kako tvrdi novi predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, radi se na dovođenju još jednog igrača pod košem.
“Intenzivno radimo na dovođenju igrača na poziciji četiri i njegovim dolaskom ćemo kompletirati igrački kadar za ovu sezonu”, rekao je Mijailović u intervjuu za list Alo.

Prvi čovek crno-belih nije želeo da otkrije da li je u pitanju Rade Zagorac, koji se dovodi u vezu sa Partizanom poslednjih dana, ili neko drugi.
“Neozbiljno bi bilo da pričam o imenima. Reći ću samo da će to biti jedno veliko iznenađenje, a vrlo brzo ćete znati o kome se radi”, naveo je on.

http://www.mozzartsport.com/vesti/mijailovic-partizan-dovodi-i-cetvorku-bice-to-veliko-iznenadjenje/183214

Ako se dovede jos jedan ozbiljniji igrac, onda ovo sve vise lici da nam je vozd oprostio sto nas je tukao i da hoce malo vise zabave u vecitim odmeravanjima ...

Posted

Ostoja najavio dovodjenje cetvorke i rekao da ce svi biti iznenadjeni kad cuju ime.

A sve se nema!!!

Autolimar  :Hail:

Posted

Aj i da okacimo

Ako se dovede jos jedan ozbiljniji igrac, onda ovo sve vise lici da nam je vozd oprostio sto nas je tukao i da hoce malo vise zabave u vecitim odmeravanjima ...

Rekoh ja Partizan uzima titulu.

Ako, samo da više ne kukate na zulum

Posted

Nece uzeti titulu ni u fudbalu ni u kosarci, dzaba Vucko gura.
Posted

Kupovace sve dok ne osvoje, miljenici rezima.

Posted

Oseca se izvesna doza straha u predgradju. 

Posted (edited)

Mozda bude ovaj rad

(ko je grobar? :D )

Edited by Toni Sumaher
Posted

Proneo se trac da bi kvinsi miler mogao da bude to iznenadjenje.

Posted

vuciceva osveta za kinsija.

izd'o je drazu i veliku srbiju,sto ne bi zvezdu

daj bre zagora i da gos the boss radi tripl dablove ko rw..

i salic gortat

i da se vrnemo na nbg u halu sportova

i toeto

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...