October 27, 20177 yr kakve cemo mii pare da skinemo za ovof Gossa, auh I to izgleda bas Zocu..doveo nam ga..i kupice za surnajs miliona na leto
October 27, 20177 yr Pitam se na sta ce to liciti kad ne budemo dali 14 trojki uz procenat od 50%. Ustvari ne pitam se, znam Pa licice u najgorem slucaju na utakmicu u Zadaru ili recimo protiv Fmp-a ... Tada smo dali duplo manje trojki uz losiji procenat... Opusti se bre, ne igramo niti lose, niti ruzno i sto je najvaznije rastrcana omladina se bas trudi Edited October 27, 20177 yr by Geo
October 27, 20177 yr a kuriozitet meca godine - cakijeva trojka - nista, a!?! Edited October 27, 20177 yr by Nebojsa
October 27, 20177 yr a kuriozitet meca godine - cakijeva trojka - nista, a!?! Mislim da je dao jednu i protiv Bilbaoa, mada vidim da ne pise u statistici, mozda je bila duga dvojka. Jbali smo mi jeza ako on umisli da je suter. edit: ne, pogresno videh, ipak pise 1/3 u Spaniji za 3p. fubar. Edited October 27, 20177 yr by goofs
October 27, 20177 yr Izgleda da Samardo ne cita lose pnr, mada cibosi nemaju krstenog pleja. Do kraja prvog dela ABA raspored je: CZ, Mega, Olimpija, Buducnost, Cedevita, svaka neparna je kod kuce. Sa nekim skorom 3-2 bili bismo u igri za F4. Cakaru naravno zabraniti svaki sut van reketa. Edited October 27, 20177 yr by Toni Sumaher
October 27, 20177 yr Izgleda da Samardo ne cita lose pnr, mada cibosi nemaju krstenog pleja. Do kraja prvog dela ABA raspored je: CZ, Mega, Olimpija, Buducnost, Cedevita, svaka neparna je kod kuce. Sa nekim skorom 3-2 bili bismo u igri za F4. Cakaru naravno zabraniti svaki sut van reketa. Stvarno ne vidim ko tu moze da nam parira. Dzilo mozda.
October 27, 20177 yr Ne mogu oni da trce sa nama. Ako budemo sutirali solidno, dobijamo. Sto se tice danasnje tekme, zar nije mogao Pecarski neki minut da dobije, jbm mu sijalicu.
October 27, 20177 yr ^^^ & ^^^^Ne zezajte, Partizan ima dve i po (polu)ozbiljne tekme u ABA i EC i ide na ekipu koja igra cetiri egal utakmice u EL i nema sve pobede u ABA samo zbog gustog rasporeda. Edited October 27, 20177 yr by Toni Sumaher