Lord Stef Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Cakarevic +/- indeks 29, wtf? Sad definitivno moram da pogledam snimak. Ova dva ludaka indeks 40, preko 80% suta, sta sam ja propustio... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Geo Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 (edited) Odgledao snimak ... Kakvo ludilo, bolje se odbrane igraju na all star mecu... (da je utakmica trajala koliko i NBA islo bi se do 150 poena) Gos i Miler klase u napadu, jos ako bi se Samjuels uklopio bila bi to nezaboravna sezona sto se zabave tice... U svakom slucaju vracam se u dvoranu, mora se to gledati uzivo definitivno :D p.s. Bolji smo u odbrani sa Cakijem, otuda i odlican njegov +/- index ... Samo mu zabraniti da sutira iz daljine po svaku cenu , moze da stoji sam deset sekundi i nisani , pogodice samo prvi obruc ... Edited October 21, 2017 by Geo
Dankan Ajdaho Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Ali koja sirotinja sa uzimanjem ona dva poslednja šuta. Nisam nikad video tako nešto. Jedan da, ali dva nikada Jebaće im Bajić mater sutra u 10, kad shvati šta su uradili, on nije ni video Šta se desilo, nisam video?
Geo Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Pa pogledaj zadnji minut snimka na predhodnoj strani ...
Kreator Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 (edited) Ali najjači je Miler sekund pred kraj :D Igokea treba samo da izvede loptu pod košem da sudija svira kraj. Igrač igokee je samo nezainteresovano baca na parket i kreće sa kolegama da čestitaju protivniku, a miler se zaleće da zgrabi tu loptu koju niko neće i polaže u koš. :D Edited October 21, 2017 by BlackGeorge
Geo Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Pa sa njima cemo se klati od 4-8 mesta i nije nemoguce da odlucuje medjusobni skor... To sto su glupi i neozbiljni nije nas problem, svaka cast Mileru sto je jedini na terenu bio skoncentrisan na utakmicu
Shaq Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Nisam gledao ...jbmti porodicne proslave ... Jel moze jos koja rec o utakmici, Gos vidim izdominirao ... U stvari , gde se moze naci snimak ? p.s. Dobili vec tri ekipe sa kojima bi trebali da se koljemo za cetvrto mesto , ali zato i izgubili od dve slabije na startu (doduse nekompletni) Meni je ovo super zabava, za razliku od proslogodisnjeg iscrpljujuceg mucenja i poradjanja za svaki kos ko sto sam kazao i nakon poraza od mornara dokle te alibi price? ko je to kadar da umesto partizana upadne u 4? malo ozbiljnosti nije na odmet i ko sto sam kazao, i bez pojacanja partizan bi komotno bio u 4, a kamoli tek sa ss koji je zmaj za ovu ligu.. al naravno lakse je biti alibi fen i ukazivati kako je ovo tim za dno tabele..
Jimmy Kowalski Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Ovo mu je bas postao tm. Skoro na svakoj utakmici zalepi nekog..
renne Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 ko sto sam kazao i nakon poraza od mornara i ko sto sam kazao, i bez pojacanja partizan bi komotno bio u 4, a kamoli tek sa ss koji je zmaj za ovu ligu.. al naravno lakse je biti alibi fen i ukazivati kako je ovo tim za dno tabele.. pa partizan će danas imati isti odnos pobeda i poraza kao Zvezda, ali bitno da se kuka
Кристофер Лумумбо Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 nece, odrace zvezda cedevitu, a partizan jos uvek nije igrao protiv najjacih ekipa.
Joe D Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 e jebemti kad renne i shakula prozivaju ljude da previse kukaju
theanswer Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 pa partizan će danas imati isti odnos pobeda i poraza kao Zvezda, ali bitno da se kuka 1 kvalitet
renne Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 pa partizan će danas imati isti odnos pobeda i poraza kao Zvezda, ali bitno da se kuka
Recommended Posts