Apollo Creed Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 "Imaćemo više vremena da se spremimo, nisam ni znao ko igra ovde, nisam znao da je Boris Bakić tu. Nisam imao nikakav skauting, prilagođavali smo se tokom utakmice. Bićemo bolji sigurno", naveo je Nikolić. :D
SNARC Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Ja sem direktnog prenosa tekme sa F4, nikada nisam pogledao kraj sa Gavrimunjakosom. I ne zelim, ni dan danas. Bice lose i ove sezone, ne znam koja vec zaredom bez mene, sve dok se naprednjacka zgadija i fikusi ne oteraju iz kluba. Uzasno je kvotovati samog sebe..ali bolje numem.. Nadam se samo da je ovaj magarac toliko bahat i bezosecajan da ce svakodnevno prdeti u lice Tosi i Sikiju.. Jebo im pas mater svima.
Toni Sumaher Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 "Imaćemo više vremena da se spremimo, nisam ni znao ko igra ovde, nisam znao da je Boris Bakić tu. Nisam imao nikakav skauting, prilagođavali smo se tokom utakmice. Bićemo bolji sigurno", naveo je Nikolić. :D Muta se izgleda otvorio i za vrlo kvalitetne opijate... Kakav nivo kurcobolje i cobanluka, jbt....
Apollo Creed Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 A neki članovi forumu su toliko hvalili njegov skauting u repki...
Toni Sumaher Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Mutarin skauting, automag iz Cacka, Vesarina kinta iz grada....bice neprejebiv frulaski multitasking ove sezone.. Edited September 21, 2017 by Toni Sumaher
SNARC Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 A neki članovi forumu su toliko hvalili njegov skauting u repki... Ne znam ko je to radio..ali taj nema veze ni sa Mutom ni sa reprezentacijom :)
ZokiAsov Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Uzasno je kvotovati samog sebe..ali bolje numem.. Nadam se samo da je ovaj magarac toliko bahat i bezosecajan da ce svakodnevno prdeti u lice Tosi i Sikiju.. Jebo im pas mater svima. Pocevsi od hansa holcijusa pa na dalje.
Timmy Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Dupli. Mada moze i dva puta Edited September 21, 2017 by Timmy
Filozof manijak Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 I to je to, ove godine KK se prati čisto informativno, bez ikakvih emocija prema naprdnjačkom frankeštajnu, u kojeg su klub pretvorili. Počevši od novoizabranog predsednika kluba, preko uprave, pa sve do trenera-Lorda, ne znam ko mi se više gadi. Sad se u Srbji definitivno bolje živi
Giggsy Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 "Imaćemo više vremena da se spremimo, nisam ni znao ko igra ovde, nisam znao da je Boris Bakić tu. Nisam imao nikakav skauting, prilagođavali smo se tokom utakmice. Bićemo bolji sigurno", naveo je Nikolić. :D Bakic je inace u Mornar dosao prosle godine. To dovoljno govori o ovoj izjavi
Geo Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Niko ne gleda veliki derbi ? https://www.youtube.com/watch?v=m50Nd-sfbJY
Geo Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Dobili klasik 83:76 u simpaticnoj utakmici ... (mi bez Novice oni bez Zorica) Gos odlican u odnosu na bledo izdanje sinoc, Caki igra za sve pare (12reb,4st,4as), Pecarski ozbiljan talenat , Marinkovic zadovoljavajuci ... ostali nisu vredni pomena...
Recommended Posts