Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

ovaj s gonzage preslikani vasa micic.

edit: a djoko sabija, prvi put u zivotu sam video da covek bude iskljucen zbog dve nesportske u 12om minute meca. i to u revijalnoj utakmici maltene  :frust:

Edited by Nebojsa
Posted

ovaj s gonzage preslikani vasa micic.

edit: a djoko sabija, prvi put u zivotu sam video da covek bude iskljucen zbog dve nesportske u 12om minute meca. i to u revijalnoj utakmici maltene :frust:

Dobio je dve nesportske, ali ih nije napravio. Ako je ovo drugo nesportska, onda je ono Dragicevo u finalu iskljucujuca.

Posted

Treba sad ovu decu popamtiti.

Ali, kome je palo na pamet da dovede Čakarevića? Zar ga se nismo jedva rešili? O frizuri neću ????.

Posted

Ovaj Vilijams ili kako se vec zove ce nam zivce iskidati ove sezone...kakav indijanac sunce ti jebem...ajde sto ne zna, no sto forsira

Posted

Treba sad ovu decu popamtiti.

Ali, kome je palo na pamet da dovede Čakarevića? Zar ga se nismo jedva rešili? O frizuri neću ????.

pa relno, najvise koncentracije mu tokom igre odlazi na frizuru i sklanjanje siski...pa ovo je tacno sastav krojen po Mutinoj meri...bice mix smehoteke i tragedije
Posted

andrija ubio drugu, mali tadic superseksi asist, cakarevic, pored zurke, uopste nije los na terenu - opstanak i ludilo na basketu ove godine - 1/1 :D

+1 za komentar za pecarskog.

Posted

Meni ovo deluje odlicno, mislim da cemo kad klikne biti neprikosnoveni. Jedino mi zao mute sto su ga na silu izvukli sa treznjenja i poslali u bar. 

Posted

preuzimanja u odbrani su nam katastrofalna...kao da nema komunikacije uopste

Posted

Ovakve ce da nam budu u tekme u ABA ligi, pune raznih ludila koje samo Muta moze da kreira.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...