goofs Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 nikola markovic i aca matovic Mucjas grasias, ne znam ko su ljudi, ali Muta je dobar covek pa verujem u njegov nepogresiv izbor.
Кристофер Лумумбо Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 nikola markovic je njegov dugogodisnji pomocnik, prati ga jos iz kragujevca. aca matovic je ranije bio trener maldjih kategorija partizana, poslednje dve godine je bio pomocni u aeku i u buducnosti. takodje je poznat po individualnom radu sa igracima, radio je sa dosta nba igraca, radi i sa nasim igracima ovde preko leta.
Timmy Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Tri crnca imamo na 1 i 2? Na kilo kupujemo :(
Кристофер Лумумбо Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 mislim da je dinamik skroz popunjen spolja, oni su isto doveli dva amerikanca, jedan je centar.
ZokiAsov Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 dva crnca i jednog belca mada ovaj sto je/tek treba da dodje je jak ko dva crnca.
Timmy Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Da prosetam avatar za centarsku liniju. Kredit unapred i samo zbog prezimena i price da je talenat.
James Marshall Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 (edited) Vi što pitate za centra, ne pratite moderne tendencije u košarci, Muta gledo dominaciju GSW-a i Death star lineupa Edited September 19, 2017 by James Marshall
Toni Sumaher Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 (edited) Vi što pitate za centra, ne pratite moderne tendencije u košarci, Muta gledo dominaciju GSW-a i Death star lineupa Oce Muta da vas na'vata kao u onom cuvenom polufinalu ABA lige u Laktasima kada su uspeli da sjebu sami sebe i ubace vas u EL :D Ubijace nas Alimpije sa po 20 razlike u proseku. Edited September 19, 2017 by Toni Sumaher
Geo Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 mislim da je dinamik skroz popunjen spolja, oni su isto doveli dva amerikanca, jedan je centar. Ma to je moja predpostavka, posto je bila prica da ce za DInamik igrati neki koji su trenutno prekobrojni (neka dvojna registracija)... Kapiram da su oba crnca, Vanja i Aranitovic zacementirani , ostaju jos Jovanovic, Stevanovic , TT i Wilson od bekova , on mi je (uz verovatno Tadica) prvi visak tu ...
Toni Sumaher Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 (edited) Meni se dopao mali Jovanovic na proslom EP za mladje kategorije. Fin sut, lepa resenja u napadu, ali bojim se da je motorika malo limitirana za vrhunsku kosarku, posebno u defanzivi. Vredi da mu se pruzi sansa. Edited September 19, 2017 by Toni Sumaher
Кристофер Лумумбо Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 nece parket videti, ne dovodi muta dva pleja iz amerike da bi sloba jovanovic igrao.
Recommended Posts