Jump to content

KK Partizan 2017/18

Featured Replies

Pecarski vidim izdominirao protiv Igokee ...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

dakle dinamik ce na neki nacin biti partizanov fmp?

propustio sam, jel uspesni biznismen & zemara, vlasnik dinamika usao zvanicno u partizan?

Zar nije Muta vlasnik Dinamika?

nema muta lovu da bude vlasnik dinamika

Ja sam nekako skapirao da je to njegov tim. Pa je l ima on sad ikakve veze sa Dinamikom od kad je presao u Partizan? 

pa rekose kao da ce imati ulogu savetnika

valjda je ortak sa jojicem, deluju kao slican tip seljacine

e:

http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/49968/velibor-jojic-vlasnik-dinamika-ovo-je-neka-vrsta-poslovno-tehnicke-pomoci-ali-nikakav-ugovor-sa-partizanom-jos-nije-potpisan

А ко ће бити тренер Динамика? – прекидамо Јојића.

– Мута ће на неки начин остати шеф струке, који ће надгледати и млађе категорије и он ће поставити првог тренера. Хоћу наредне сезоне да изборим место у АБА лиги и рећи ћу Мути да нађе такав профил стручњака. Име није важно.

За крај нешто врло битно:

– Ово је нека врста пословно-техничке помоћи, али никакав уговор још није потписан– завршио је Јојић.

ovo je ujedno i poslednje sto sam ja zakacio na tu temu, odatle i ono pitanje od malopre

Edited by pbg12345

Aha, jasnije je sad. Ne znam ko je Jojic, ali izgleda da je pun para, bojim se da mi ne budemo njegov FMP  :unsure:

Ne kapiram kako ti je jasnije a na kraju se bojis da ne postanemo b tim Dinamika ...  :huh:

Jasnije mi je ko je gazda i ko tu vuce konce :p ovo drugo je zajebancija

jojic je "biznismen" poreklom iz (okoline) knina. znam da ima gomilu nekakvih menjacnica, ne znam da li mu je to glavni izvor prihoda

a ovde kod mene u kraju ima hmmm "vikendicu" sa bazenom, teniskim terenom i sta vec sve ide uz taj 1 status danasnjeg uspenog srbende

i da, kupuje neke njive ovuda, ogradjuje ih i tako...

ovde/ovuda = okolina beograda, juzna sela

On 7. 9. 2017. at 20:57, goofs said:

Jasnije mi je ko je gazda i ko tu vuce konce :P ovo drugo je zajebancija

Meni stvarno nista nije jasno ... Nemamo zvanicno predsednika kluba, verovatno ni upravni odbor, Tosha i Shilobad se tu nesto muvaju ali nista i ne pitaju, novog trenera dovodi neko ... taj iz Dinamika daje sve ali nece nikakvu funkciju, pojavljuje se i neka vuciceva slina , spominje se i stric nacije ... Igraci(naravno ne el.kapaciteta) stizu bez nekih trzavica, za pare kuka samo Debeli ...

A nije ti valjao Pekovic :D

Pa ovi su bolji,... Selekcija igraca ima neki smisao, povredjeni stranci se menjaju zdravima ...

Edited by Geo

On 29. 8. 2017. at 17:27, Geo said:

Navodno i ovaj  ...

On 7. 9. 2017. at 21:31, pbg12345 said:

jojic je "biznismen" poreklom iz (okoline) knina. znam da ima gomilu nekakvih menjacnica, ne znam da li mu je to glavni izvor prihoda

a ovde kod mene u kraju ima hmmm "vikendicu" sa bazenom, teniskim terenom i sta vec sve ide uz taj 1 status danasnjeg uspenog srbende

i da, kupuje neke njive ovuda, ogradjuje ih i tako...

ovde/ovuda = okolina beograda, juzna sela

uh šta je sad ovo? pa kako to iz okoline knina pa ulaže u partizan. :D ?

zar niste rekli da komplet knin navija za zvezdu, uključujući i moja dva ortaka vatrena partizanovca (poreklom iz knina)?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout