ZokiAsov Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ode nam Bejker bez ispaljenog metka! Stetah. Misljenja sam da je mogao biti ljuta guja.
Nebojsa Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 (edited) ubitacna centarska linija u najavi: majstor, kakanj & djoko. ovaj s gonzage bezi nazad kuci posle prvog treninga. btw, sad gledam kk sajt, ukupno 10 igraca u timu, sve zajedno s novicom i vanjom. ni pecarski, ni stevanovic nisu tu jos uvek zvanicno... koga mi uopste jos imamo na treninzima? da odgovorim sam sebi - sada vidim sa su potpisali stevanovic i gavrilovic (ex-dinamik) i mali tadic koji je nedavno hvaljen ovde. tadija na 4 godine, dok za drugu dvojicu "duzina saradnje nije objavljena" edit: mocart kaze da je andrija potpisao na 4, a gavrilovic na 3 godine... Edited September 6, 2017 by Nebojsa
Timmy Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Jel moze neko da napise ko nam kraju cini tim. Bilo je nekih dolazaka i odlazaka tih stranaca, nista na kraju nisam pohvatao ko i sta...
Geo Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 (edited) Pa ovi + jos Cakarevic i ovaj bradonja povratnik (valjda da ucine Raskovicu)... Navodno planira se i stranac na 4-5 i jos jedan plej (mada ih sada imamo tri pod ugovorom) Edited September 6, 2017 by Geo
Timmy Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Majstor i Novica su tu, ja ih bio otpisao. A sa svima njima to je 16, bez ta dva pojacanje. Ko od ovih mladih otpada? I ko su Tomic i Stevanovic? Bas sam ko pao s marsa :(
copkillah Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 (edited) Za Majstora je upitno da li će biti tu. Edited September 6, 2017 by copkillah
Miralem Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 njemu treba 2 sendvica, pa nek ide sto dalje.
pbg12345 Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Majstor i Novica su tu, ja ih bio otpisao. A sa svima njima to je 16, bez ta dva pojacanje. Ko od ovih mladih otpada? I ko su Tomic i Stevanovic? Bas sam ko pao s marsa :( a da citas malo vesti sa sajta kluba za koji navijas? http://kkpartizan.rs/sr/vest/2106/tadic-stevanovic-i-gavrilovic-potpisali-ugovore-sa-crno-belima za tadica prvi put cujem andreja je igrao (ili makar bio deo ekipe) jos onih godina kad je muta bio u radnickom, kao i gavrilovica za partizan (i ranije dinamik) ih je preporucilo to sto su mutine zemare u medjuvremenu je andreja imao tu srecu da odigra sezonu u borcu, ako je vodostaj bio dovoljno visok, eto vama sutera
copkillah Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Za Majstora je upitno da li će biti tu. Da ne bude da nisam najavio: http://kkpartizan.rs/sr/vest/2108/djordje-majstorovic-vise-nije-igrac-partizana-nis
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Tadic dolazi iz juniorskog tima, osvojio je zlato sada na u18 evropskom prvenstvu.
Joe D Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 dosta je to slab igrac, bar ono sto sam video u tim reprezentativnim akcijama. gde igra vulikic, zar ne bi mogli njega da dovedu?
Geo Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 I onaj Grk (2,18) nije zadovoljio .... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 dosta je to slab igrac, bar ono sto sam video u tim reprezentativnim akcijama. gde igra vulikic, zar ne bi mogli njega da dovedu? igra u dinamiku, gledao sam ga pre neki dan na nekoj prijateljskoj. mogli bi sigurno, narocito sada kada je muta tu.
Recommended Posts