Milogled Bluff Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 3 hours ago, Timmy said: Smem da se usudim da kazem da je na ovom mecu vidjena najbolja odbrana ikad nekog igraca ikad. Pokusacu ds nadjem klip, ima dobar uradjen, kkao Dragan jede navara za veceru... (ako nisam nesto pomesao, al mislim da nisam) O jbt, otkud dragan u toj sezoni. Zar je moguce da si posenilio pre cetrdesete?
Timmy Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Ma mislio sam na obu utakmicu sto sam okaci posle toga...
Timmy Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 U pravu si. Daj okacite za nas sto nismo gledali kako nas je komsinica razbila prethodnih dana. Ili jos bolje FMP pre tacno godinu... Od obih pobeda samo u depresiju padamo :P
Azdaja Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Hahah razumeš me, ne znam sta je gore radovati se prošlosti(sindrom Bari) ili uživati u depresiji sadašnjice. Jel ostaje Čanče?
booyaka Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 U pravu si. Daj okacite za nas sto nismo gledali kako nas je komsinica razbila prethodnih dana. Ili jos bolje FMP pre tacno godinu... Od obih pobeda samo u depresiju padamo [emoji14] Podržavam predlog. [emoji41]
Giggsy Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 3 hours ago, Azdaja said: Jel ostaje Čanče? Ma, ostaje naravno. Em ima Ostojinu podrsku, em ne znam ko bi normalan dosao u ovo Gagi Kakve su to lateralne kretnje, jebem ti povredu prokletu
goofs Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Ode NWG. Ne znam zasto, ali bio sam ubedjen da smo ga potpisali na 2 godine.
James Marshall Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Pa jeste ali je izgleda imao neku out klauzulu, moguće vezano za eventualni angažman u SAD.
goofs Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 A, jasno, ili onu Tosinu tradicionalnu "mi ti ne platimo 7 stipendija ali ti dozvolimo da odes za dz" klauzulu.
Recommended Posts